BIMcollab

BIMcollab® 3
Approved!

BIM issue management in de cloud

Tijdens de ontwikkeling van BIM in elk bouwproject krijg je te maken met onverwachte problemen die opgelost moeten worden. Maar hoe beheer je al die issues? Het gebruik van BCF bestanden is een gedeeltelijke oplossing voor dit probleem. Maar issues staan verspreid over bestanden, en wie heeft welke versie?

BIMcollab versimpelt dit proces en is een op BCF gebaseerd platform voor issue management in de cloud. BIMcollab is ontworpen voor de multidisciplinaire samenwerking in bouwprojecten waar BIM wordt ingezet. De meestgebruikte BIM software zoals Revit, ARCHICAD, Navisworks, Solibri en Tekla hebben een directe link met BIMcollab via de BCF Managers; andere pakketten koppelen op basis van BCF-uitwisseling. Meer over BIMcollab >

Geen spreadsheets met issues meer

Zeg vaarwel tegen spreadsheets, post-its en vele e-mails met losse BCF files om issues te beheren. Gebruik BIMcollab voor soepel en betrouwbaar issue management en bespaar kosten. The real-time koppelingen vanuit alle populaire BIM tools en web browsers verzekeren je van up-to-date informatie; altijd en overal.

Stuur je spreadsheet met issues naar support@bimcollab.com, dan richten wij een test-project in.