Succesvol met ArchiCAD

Succesvol met ARCHICAD

Erasmus Paviljoen | Powerhouse Company & De Zwarte Hond

Het seminar
waarin drie bureaus
het voordeel van
ARCHICAD laten zien

Wie goed kijkt, kiest voor ARCHICAD

Op donderdag 18 juni organiseren wij in Utrecht een seminar waarin we drie bureaus centraal zetten. Wij kunnen veel vertellen over ARCHICAD en onze service, maar het is natuurlijk veel interessanter wat onze klanten in de praktijk ervaren en hoe ze ARCHICAD hiervoor inzetten. Daarom hebben we drie bureaus
gevraagd een hoofdrol te spelen in dit seminar. Want of het nou gaat om een kleiner bureau met opdrachten voor particuliere woningen of om een groot bureau met ontwikkelingsproject voor een hele wijk; ARCHICAD is hét BIM pakket, van ontwerp tot uitvoeringsfase.

De sprekers
van de dag


 

Stefan Prins

Randy Strik

Bonnie Snoek

Mariëlle Vissers

Ronald de Graan
 
 
 

Powerhouse Company

Stefan Prins

Powerhouse Company, opgericht door Nanne de Ru en Charles Bessard, is een ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in architectuur, stedenbouw en onderzoek. Het bureau maakt zich sterk om prachtige gebouwen, ruimtes en producten te creëren. Volgens hen is mooie architectuur van invloed op de kwaliteit van het leven.
 
Powerhouse Company gebruikt BIM in alle fasen van het bouwproces. Aan de hand van een drietal projecten zal Stefan Prins, Associate bij Powerhouse Company, hun visie en werkwijze uitleggen. Van ontwerp- en engineeringfase tot uitvoeringsfase.
 

Studio SBA

Randy Strik

Studio SBA begeleidt het bouwproces van ontwerp tot oplevering. “Met ARCHICAD als toolbox gaat de transitie van de eerste schets tot aan een technische uitwerking op uitvoeringsniveau van een project in een trein door”, aldus Randy Strik.

In zijn presentatie vertelt hij hoe een klein maar ambitieus bureau voordelen behaalt door het gebruik van ARCHICAD. Niet alleen in het ontwerp- en uitwerkproces, maar ook tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. Aan de hand van een recent in uitvoering gestart project laat hij zien dat ook de uitvoerende aannemer voordeel boekt met ARCHICAD.
 

Rijnboutt

Bonnie Snoek & Mariëlle Vissers

Rijnboutt ontwerpt en adviseert in de volledige breedte van de ruimtelijke opgave. Zij werken op alle schaalniveaus, van interieur tot openbare ruimte, van gebouw tot stedelijk project.
 
Op het seminar vertellen Bonnie Snoek en Mariëlle Vissers, respectievelijk projectmanager en ARCHICAD & BIM specialist, over het werken met BIM en waarom Rijnboutt destijds gekozen heeft voor ARCHICAD.

Het programma

13.00 uur : Ontvangst gasten
13.30 uur : Welkomstwoord door Léon Nouwen, KUBUS
13.45 uur : Randy Strik, Studio SBA | ARCHICAD, de tool voor vrijheid en transparantie
14.20 uur : Stefan Prins, Powerhouse Company | Van ontwerp- en engineering fase tot uitvoeringsfase
14.50 uur : Pauze
15.20 uur : Ronald de Graan, KUBUS | De positie en toekomstvisie van GRAPHISOFT
15.45 uur : Bonnie Snoek & Mariëlle Vissers, Rijnboutt | ARCHICAD: goed gereedschap is het halve werk
16.15 uur : Discussieronde met de gastsprekers
17.00 uur : Afsluitende netwerkborrel
Bedrijfsverzamelgebouw bedrijventerrein Voederheil | Studio SBA

Dit seminar bezoeken

Kom naar dit seminar en hoor waar concullega's tegenaan liepen toen ze gingen BIMmen. Zij vertellen welke stappen ze genomen hebben, en waarom. Ook laten zij hun workflow zien en zullen ze toelichten waarom ze gekozen hebben voor ARCHICAD. Deelname is kosteloos.
 

Donderdag 18 juni | Utrecht

Rever interieurprojecten, Radonweg Utrecht
Meld je aan >