Archicad-licenties aanschaffen?

10% KORTING
OP ARCHICAD

Wil je (extra) Archicad-licenties aankopen? Dan is dít het moment! In de maand juni ontvang je 10% korting op een Archicad-licentie in combinatie met het KeyMember Abonnement, de KeyMember Editie en de Basiscursus in de KUBUS Academy*.

Dáárom Archicad

  • Binnen 3 maanden up-and-running 
  • Ultieme efficiëntieboost
  • OpenBIM voor optimale samenwerking 
  • Deskundige ondersteuning vanuit onze Helpdesk 
  • Dé software voor architecten

Eenmaal gewend, wil je niet meer zonder!

Collega-architecten over Archicad


Naadloos overstappen op Archicad? Hoe pak je dit aan?

“Hoe kunnen we snel vertrouwd raken met Archicad?” en “Welke projecten zijn geschikt voor de overstap?”: dit zijn vragen die we vaak krijgen van architecten die willen beginnen met Archicad. Het is begrijpelijk, want je wilt dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt en je snel de voordelen van Archicad kunt benutten.

In deze video staat daarom één onderwerp centraal: de overstap naar Archicad en hoe je dit aanpakt. BIM Consultant Michiel Neven legt onder andere uit hoe een overstapproces eruit kan zien en welke ondersteuning KUBUS biedt. We helpen je uiteraard om een naadloze overgang te realiseren!

Tevreden Archicad-gebruikers


”Het grote voordeel van Archicad is dat het een grafisch en intuïtief programma is waarmee je echt aan het ontwerpen bent.”

– Florentine van der Vaart

”Het gebruiksgemak van Archicad is veel beter dan bij andere BIM-software. Het is echt gemaakt voor architecten.”

– Laura Janssens

”Als ik ergens niet uitkom, neem ik contact op met de Helpdesk en krijg ik vlot en deskundig advies terug.”

– Iggie Dekkers

*Actievoorwaarden: De actie is geldig van 1 juni t/m 30 juni 2024 bij het aankopen van een Archicad licentie inclusief KeyMember Abonnement & KeyMember Editie, en de Archicad basiscursus in de KUBUS Academy. De actie is niet geldig op reeds gedane aankopen.