KeyMember

Altijd de nieuwste technologieBlijf voor op de concurrentie en ontvang ieder jaar een grote upgrade van ARCHICAD met veel nieuwe features die de productiviteit verhogen, verpakt in een compleet thema.

De KeyMember EditieIeder jaar een nieuwe KeyMember Editie met maximale aansluiting op Belgische en Nederlandse werkmethodieken (OPEN BIM) met templates, bibliotheken, add-ons en detailmodules. Lees meer >

Je kennis op peilVolg de basiscursus en vervolgcursussen met KeyMember korting. Voor Belgische KeyMembers organiseren we 4x per jaar een ArchiCafé en voor Nederlandse KeyMembers organiseren we upgradecursussen.

Je sleutel verzekerd

Al je ARCHICAD licenties zijn verzekerd tegen diefstal, brand en andere calamiteiten. Zo'n situatie is al vervelend genoeg dus zorgen wij dat je direct een nieuwe sleutel krijgt toegestuurd, desnoods per koerier. Het werk hoeft er niet onder te leiden.

KUBUS KeyMember Dagen

Speciaal voor onze KeyMembers organiseren we twee-jaarlijks een dag vol inspiratie, innovatie, kennisdeling en netwerken. Inspirerende sprekers, verschillende kennissessies, ruimte om vragen te stellen of gewoon ons een keertje in persona te ontmoeten. Voor Nederlandse en Belgische KeyMembers organiseren wij aparte dagen, zodat we de door ons ontwikkelde lokale content kunnen toelichten. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Deze onmisbare dagen zitten dan ook boordevol informatie, speciaal voor onze KeyMembers.
 

Helpdesk

 

Onze helpdesk wordt bemand door echte BIM specialisten. Ruim 90% van de vragen beantwoorden we direct, complexere vragen worden binnen één werkdag beantwoord. Een lokaal nummer voor Vlaanderen voorkomt internationale belkosten.
 

Chat

 

Voor supportvragen staat er tijdens de openingstijden van de Helpdesk ook iemand van het KUBUS Support Team klaar om vragen van KeyMembers te beantwoorden via de chat. Zodra je inlogt verschijnt het chat-venster automatisch.
 

Tips & Trucs

 

Je inloggegevens voor onze speciale supportpagina's geven je toegang tot veelgestelde vragen, extra tips & trucs en downloads. Ook al je collega's die bij ons geregistreerd zijn,  krijgen automatisch deze uitgebreide toegang na inloggen.

Licenties uitlenen zonder risico

Een KeyMember kan met korting over License Borrowing beschikken om licenties van een netwerksleutel tijdelijk 'uit te lenen' en mee te nemen buiten kantoor. Na een zelf in te stellen tijd komt de licentie automatisch terug. Flexibiliteit zonder risico: houd je kostbare sleutels veilig op kantoor.
 
 
 

Extra licenties betaal je per uur

Kom je tijdelijk een licentie te kort? Dan biedt een PayPerUse licentie uitkomst. Als KeyMember kun je per licentie per jaar een 100 uren sleutel voor 100 euro aanschaffen, dus voor slechts 1 euro per uur. Is dat niet voldoende, en heb je meer uren nodig, dan kosten additionele uren 4 euro per uur. Sleutels worden steeds aangeboden per 100 uur en kunnen niet overgezet worden naar een nieuwe versie. Zo heb je dus altijd snel beschikking over een extra licentie.
 
 
 

Haal het maximale uit stagiairs

Stagiairs kunnen tegen speciale voorwaarden aan een basiscursus deelnemen, mits er plaats is. Ook kun je voor hen gedurende hun stage voor slechts 35 Euro per maand een volledige ARCHICAD licentie huren. Met een maximum van 6 maanden per jaar, per commerciële licentie. Zo maak je maximaal gebruik van de inzet van stagiairs, zeker in deze tijd geen overbodige luxe!

En direct al terugverdiend

En het mooiste van alles is dat je het abonnement bijna direct hebt terugverdiend doordat je vanaf de eerste aanschaf al inkoopvoordeel geniet op licenties, add-ons en cursussen. Als KeyMember heb je bij ons een streepje voor!

Wel zo makkelijk

Indien je licenties op een andere manier wilt verdelen over dongles, of er zijn extra add-ons nodig, dan zorgen wij gratis voor het herprogrammeren van de sleutel. Doordat wij per kwartaal factureren en automatisch incasseren worden kosten gespreid en heb je er geen omkijken naar. We houden je op de hoogte van upgrades, cursussen en tips en sturen je alles gratis toe. Wel zo makkelijk!