Waarom ARCHICAD?

Dé BIM modelleer software voor de architect

ARCHICAD is ontworpen voor een maximale ontwerpvrijheid. Je gebruikt ARCHICAD om intuïtiever en productiever te werken en om intensiever samen te werken binnen de keten. Architecten die met ARCHICAD werken, leveren hun beste werk en geven het bureau een toonaangevend karakter. Laat je overtuigen door de ongekende mogelijkheden van ARCHICAD en download gratis de trial versie

Download gratis trial
 
 
 

Ontwerpvrijheid voor iedere uitdaging

De architect staat voor veel technische en esthetische uitdagingen. En ziet digitale ontwikkelingen in hoog tempo op zich af komen. Software mag hierbij geen extra uitdaging vormen. Ontwerpsoftware moet maximaal faciliteren in het ontwerpen en het uitoefenen van je vak. 

ARCHICAD stimuleert met een maximale ontwerpvrijheid en een duidelijke, aantrekkelijke interface het creatieve talent van architecten. Als dé openBIM oplossing is het met ARCHICAD moeiteloos samenwerken met alle andere partijen in de keten, ook wanneer zij met andere ontwerp software werken. 

Speciaal verrijkt voor de Nederlandse en Belgische markt, hoeft u ARCHICAD niet zelf in te richten en kunt u direct aan de slag. Ook op uw Apple desktop of laptop. 

Lees meer over functionaliteit 

Service door Nederlandstalige BIM-specialisten

Onze BIM-specialisten voorzien in maatwerk advies, trainingen en support voor bureaus die net starten en gevestigde bureaus die willen doorgroeien en -ontwikkelen. Onze Nederlandstalige experts kunnen perfect laten zien wat er allemaal mogelijk is met ARCHICAD.

Jaarlijkse bijscholingstrainingen, software updates en actuele kennis zijn gegarandeerd met een KeyMember abonnement.

Lees meer over onze service


 

Eenvoudige implementatie en deskundige begeleiding

Voor elk bureau is het eenvoudiger dan ooit om ARCHICAD te introduceren. ARCHICAD is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er direct mee kan starten. Als BIM-software specialist begeleiden we de implementatie van de software en verzorgen we trainingen. We maken van het hele proces een vlotte en deskundige ervaring.

U werkt al met deze state-of-the-art BIM-software vanaf 295 euro per maand. 

 
Lees meer over starten met een nieuwe BIM-software

Meer dan 100.000 architecten gingen u voor


Lichtstad Architecten

Lichtstad Architecten creëerde voor haar opdrachtgever een buitenverblijf op een eilandje in de Friese meren, in de buurt van Grou. Maximaal 100 vierkante meter mocht worden bebouwd en alle bouwmaterialen moesten per boot vervoerd kunnen worden.

Lees verder 

Powerhouse Company

Stefan Prins is architect en partner bij Powerhouse Company.  In 2016 ontwierp hij met ARCHICAD zijn eigen all-electric huis dat nog altijd veel media-aandacht krijgt en eindigde in de top 10 voor de Rotterdam Architecture Awards 2017. 

Lees verder

De Zwarte Hond

Het studentenpaviljoen, dat Powerhouse Company samen met De Zwarte Hond heeft ontworpen, staat midden op de universiteits-campus van Rotterdam. De constructie is ontworpen in o.a. ARCHICAD wat resulteerde in een extreem precieze constructie.

Lees verder  

Probeer ARCHICAD nu gratis

 Met de meest intuïtieve gebruikservaring, maximale ontwerpvrijheid en een fraai design is ARCHICAD dé BIM software voor ontwerpende architecten.
 
 
Download gratis trial