Krachtige design tools

eenvoudig in gebruik

Ontwerpen met passie zonder dat technologie hierbij in de weg staat. ARCHICAD geeft de ontwerper alle vrijheid die hij nodig heeft om elke gewenste vorm of model te kunnen creëren. Zelfs de meest complexe ontwerpen kunnen met ARCHICAD gerealiseerd worden.

Complexe vormen creëren

Met de MORPH tool is het mogelijk om met vlakken en lijnen elke vrije vorm te maken die wenselijk is. Door de flexibiliteit en intuïtieve feedback van de Morphtool is het nog makkelijker om zelf 3D elementen en structuren te creëren. Objecten gegeneerd met de Morph vormen een geheel met het gebouw en zijn geïntegreerd in de gehele documentatie workflow.
 

Probeer ARCHICAD gratis

 

Het renovatie gereedschap

Ook in renovatieprojecten wordt gewerkt met het BIMmodel. Met de Renovatietool van ARCHICAD kun je nu binnen hetzelfde project werken aan een model waarbij beide fasen gedocumenteerd kunnen worden. Selecteer in je model simpelweg de onderdelen die: blijven bestaan, nieuw worden gebouwd of gesloopt gaan worden en voorzie ze met de Renovatietool van de juiste status. Het resultaat is een grafisch onderscheidt tussen de verschillende fasen. Een renovatie- of verbouwingsplan uitwerken was nog nooit zo gemakkelijk.

Probeer ARCHICAD gratis

Goeie start met de KeyMember Editie

KUBUS verwerkte ruim twee decennia BIM ervaring in de KeyMember Editie om het werken met ARCHICAD extra gemakkelijk en efficiënt te maken. De KeyMember Editie bevat uitgebreide ‘templates’ (sjablonen) voor een snelle start. Honderden extra bibliotheek elementen, kant-en-klare standaard details en renvooien. Bovendien beschik je als KeyMember over ruim honderd tips & trucs met uitleg over werkmethodieken en features. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze zeer deskundige helpdesk. Lees meer >

Design in BIM met Rhino Grasshopper

Via een directe live koppeling met Rhino/Grasshopper biedt ARCHICAD voor architecten de tools die ze nodig hebben om hun innerlijke creatieve genie te ontketenen. De meest complexe ontwerpopgaven en modelleeropgaven zijn nu voor iedereen mogelijk. Lees meer >

 

Parametrisch zonder programmeren

De innovatieve en intuïtieve gereedschappen zoals de vliesgevels, trappen en relingen ondersteunen het creatieve proces en vereenvoudigen complexe taken. Ontwerpvoorwaarden en eisen met betrekking tot regelgeving kunnen vooraf worden vastgelegd. Tijdens het modelleren blijft het gereedschap aan deze uitgangspunten voldoen.

Download gratis starterspakket