Starten met

nieuwe BIM software

Snel operationeel en productief

ARCHICAD is ontwikkeld door goed te luisteren naar de gebruikers, van de individuele architect tot omvangrijke bureaus. Het is moeiteloos in te zetten binnen elk bureau. De beginnende gebruiker is door de intelligente en intuïtieve interface al na enkele dagen training productief voor het bureau. Ervaar zelf de intuïtieve gebruiksvriendelijkheid van ARCHICAD door de gratis trial te downloaden. 

Een gewaardeerde businesspartner

BIM modellen krijgen steeds meer toepassingen en de eisen aan een BIM model worden alsmaar complexer. De eigenschappen van elementen spelen hierin een belangrijke rol. ARCHICAD maakt modellen zo rijk als nodig, zonder extra handelingen van de gebruiker. Denk aan hoeveelheden van elementen die niet fysiek in het model zijn opgenomen, zoals het aantal bakstenen in een muur. Intelligente modellen zijn rijk aan informatie. Deze informatie wordt gedeeld via het IFC-model. Samenwerkende partijen kunnen hier direct mee aan de slag. Zo bied je binnen de keten een aanzienlijke meerwaarde zonder bijkomende inspanningen  
 

Tijdwinst door intuïtief gebruik

Architecten willen werken met vertrouwde bouwelementen als wanden, kolommen en trappen. En niet met arcs, surfaces of solids. In ARCHICAD bevatten bouwelementen ook direct de bouwkundig relevante informatie over bijvoorbeeld materiaal en dikte. Het bouwkundig intuïtieve gedrag en de juiste, begrijpelijke weergave in documenten zorgen voor een aanzienlijke tijdwinst voor het bureau.
 

Meer projecten door slimmer werken

Met de standaard verrijking van modellen door ARCHICAD start je ook direct met efficiënter werken binnen je eigen bureau. Zo kun je eigenschappen combineren; in een label van een deur neem je bijvoorbeeld het kozijnmerk, de ruimte en de verdieping in het gebouw op. Om deze met één klik zichtbaar te maken in je tekeningen of beschikbaar in het IFC-model. En zo creëer je vanaf het begin een interessante tijdbesparing. Doe meer projecten in minder tijd.
 

Stabiele software voor een betrouwbare bedrijfsvoering

Naast BIM-informatie hebben bureaus ook nog altijd te maken met 2D documenten. Tekeningen met honderdduizenden lijnen en arceringen zorgen vaak voor crashes en veel frustratie. Met ARCHICAD behoort dit tot het verleden. Hoe groot een model ook is, de navigatie, het modelleren en de controles in het BIM-model verlopen soepel en snel.

Probeer ARCHICAD nu gratis

Met de meest intuïtieve gebruikservaring, maximale ontwerpvrijheid en een fraai design is ARCHICAD dé BIM software voor ontwerpende architecten.
  
Waarom ARCHICAD -  Functionaliteit - Service - Starten met BIM-software