Solibri Testdrive

Ervaar het zelf, online

Aan de slag met Solibri

Door deelname aan deze testdrive leer je dat kostbare fouten eenvoudig opgespoord kunnen worden vóórdat ze gemaakt zijn. De basis van model checking wordt behandeld, maar ook de geavanceerde concepten van regelsets komen aan bod. We gaan hierbij aan de slag met jouw eigen model zodat je op een unieke manier ontdekt wat een kwaliteitsborgingssysteem je kan bieden.
 
   
 
 
Meld je hier aan: 

 
Aanmelden
 
 
 

Voor wie is deze testdrive geschikt?

Voor iedereen die enige ervaring heeft met 3D/BIM modellen, en meer controle over de modelkwaliteit wil hebben, of diegenen die willen weten hoe meer informatie uit het model te halen is. Deze testdrive is geheel gratis en richt zich op commerciële bedrijven in Nederland en België.
 
 

Welke onderwerpen komen aan bod?

De testdrive start met introductie over (automatische) model checking. Daarna ga je zelf aan de slag om met Solibri je eigen model te 'doorgronden'. Hierbij komen vrijwel alle belangrijke mogelijkheden aan bod, zoals:

  • Uittrekstaten genereren.
  • Clashen / toetsen van modellen.
  • Issues rapporteren en communiceren.
  • Classificeren.
  • Regelsets. 
 

Wanneer kan ik een testdrives volgen?

De Solibri testdrive vindt normaal gesproken plaats bij KUBUS op kantoor. In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Corona-virus, geven we ze nu online. Dat betekent dat we ze ieder moment kunnen verzorgen, 1-op-1 in plaats van in een klas van 8 personen. Zodra je aanmelding door ons wordt ontvangen, nemen we contact met je op om een geschikt moment te kiezen.