Activiteiten

Testdrives in de rest van het jaar

november - december 2018 | diverse locaties

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij de Testdrives. Volledig vrijblijvend kun je onze software komen ervaren onder begeleiding van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.

BIMtonic events

do 15, do 22 en do 29 november | Reynaers, JAGA en Renson

In november organiseert BIMtonic 3 events op drie verschillende locaties, namelijk bij Jaga (Diepenbeek), Reynaers Aluminium (Duffel) en bij Renson (Waregem). De sessies zijn opgesplitst in twee delen: een voormiddagprogramma voor fabrikanten en een namiddagprogramma voor architecten, ingenieurs en aannemers. Hoewel het doelpubliek verschillend is, is iedereen welkom op beide sessies. Ook wordt er een broodjeslunch aangeboden. Deelname is gratis voor architecten, ingenieurs, aannemers en voor fabrikanten die klant zijn bij BIMtonic, architectura.be, Palindroom of intsite.be. Voor andere bezoekers geldt een toegangsprijs van 50 euro.

ARC Awards 2018

do 22 november | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met onder andere KUBUS. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op 23 november. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

ArchiCafé voor KeyMembers

di 27 & wo 28 nov | Hasselt & Erpe Mere

Vier keer per jaar organiseren wij samen met onze verdelers de ArchiCafés. Deze interactieve bijeenkomsten zijn gericht op het delen van kennis en een beter gebruik van ARCHICAD en de KeyMember Editie. Het thema ditmaal is: Renovatieprojecten in ARCHICAD.