ARCHICAD Testdrive

ervaar het zelf

Aan de slag met ARCHICAD

Deze testdrive is de ideale manier om vrijblijvend te ontdekken wat ARCHICAD voor jou en je organisatie kan betekenen en om te ervaren hoe eenvoudig het is om zelf aan de slag te gaan met 3D modelleersoftware.


Tijdens deze workshop wordt het gehele proces van een renovatieproject doorlopen, van slopen tot aan het creëren van alle documentatie inclusief een VR-model. Als basis gebuiken we hiervoor ons eigen model maar je mag natuurlijk ook je eigen model meenemen.
 

 
Meld je hier aan:
  


 
Versturen
 
 
 

Voor wie is deze testdrive geschikt?

Voor iedereen die wel eens tegen beperkingen aanloopt met hun huidige manier van ontwerpen of gewoon meer willen weten over 3D modelleren. Deze gratis testdrive richt zich op commerciële bedrijven in Nederland en België.
 

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

De testdrive start met een korte introductie van de ARCHICAD interface. Daarna ga je snel zelf aan de knoppen zitten om een gedeelte van een betaand model te 'slopen' om het vervolgens te gaan renoveren. Uiteindelijk maak je alle bijbehorende documentatie en een VR model. Hierbij komen vrijwel alle belangrijke stappen en functies aan bod, zoals:

  • Modelleren in 3D
  • Renovatie gereedschappen
  • Trappen, wanden en ramen creëren en plaatsen
  • Maatvoering
  • Annoteren
  • Documenteren
 

Wanneer worden de testdrives gehouden?

De ARCHICAD testdrives vindt plaats van 13:30 uur tot 17:00 uur. Bekijk het inschrijfformulier voor de nog beschikbare data per locatie.