Gratis online workshop

ervaar Archicad zelf

Aan de slag met Archicad

  
Deze gratis workshop is de ideale manier om vrijblijvend te ontdekken wat Archicad voor jou en je organisatie kan betekenen en om te ervaren hoe eenvoudig het is om zelf aan de slag te gaan met 3D modelleersoftware.

 

Tijdens deze online workshop wordt het gehele proces van een renovatieproject doorlopen, van slopen tot aan het creëren van alle documentatie inclusief een VR-model. Als basis gebuiken we hiervoor ons eigen model maar je mag natuurlijk ook je eigen model openen.

 

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die wel eens tegen beperkingen aanloopt met hun huidige manier van ontwerpen, of gewoon meer willen weten over 3D modelleren. Deze gratis workshop richt zich op commerciële bedrijven in Nederland en België.
 

 

 
  
 

Welke onderwerpen komen aan bod?

De workshop start met een korte introductie van de Archicad interface. Daarna kun je snel zelf aan de knoppen zitten. Je gaat bijvoorbeeld een gedeelte van een bestaand model te 'slopen', om het vervolgens te renoveren. Uiteindelijk maak je alle bijbehorende documentatie en een VR model. Hierbij komen vrijwel alle belangrijke stappen en functies aan bod, zoals:

  • Modelleren in 3D
  • Renovatie gereedschappen
  • Trappen, wanden en ramen creëren en plaatsen
  • Maatvoering
  • Annoteren
  • Documenteren
 

Wanneer kan ik een workshop volgen?

De Archicad workshop vindt normaal gesproken klassikaal plaats bij KUBUS op kantoor. In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus geven we ze nu online. Dat gebeurt nog steeds in groepjes. Kies hieronder een voor jouw geschikte datum en meld je aan.

Aanmelden

Iedere maand is er een gratis online workshop. We starten steeds om 13:00 uur, en eindigen om 16:00 uur. Door hieronder op een datum te klikken, word je naar een online afsprakenplanner geleid. 
 
vrijdag 25 september

vrijdag 16 oktober
dinsdag 3 november

woensdag 2 december