SEMINAR

Samenwerken met modellen uit

Revit, ARCHICAD, Tekla en meer

Combineren, controleren en communiceren


BIM modellen controleren op fouten, dat voorkomt uitvoeringsfouten en onvoorziene kosten op de bouwplaats. Alle modellen worden samengevoegd tot één integraal BIM model. Het ene model komt uit Revit, het andere uit ARCHICAD. En ook in bijvoorbeeld Tekla is het een en ander gemodelleerd. Hoe combineer je deze modellen nou precies? Zijn ze wel voldoende afgestemd op elkaar? En welke taal spreken ze dan? Gaat er niks verloren? Hoe communiceer je de gevonden fouten met de verantwoordelijken? Met Solibri heb je het juiste gereedschap in handen.

Locaties & data

 
Eindhoven:
Rijssen:
donderdag 12 maart
donderdag 16 april
 
  

Tijd


Het seminar start om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur bent u welkom op de locatie. Deze wordt bekendgemaakt in de bevestiging van uw aanmelding.
UIterlijk 17:00 uur eindigt het programma.

Aanmelden


Wil je dit seminar bijwonen? Meld je dan aan via Eventbrite. Deelname is gratis, en bedoeld voor diegenen die nog niet met Solbri werken. 


Aanmelden via Eventbrite

Geen tijd voor een seminar?


Registreer je dan voor onze webinars.
Of kijk de recordings van de reeds gegeven webinars.

Klik hier

Liever een persoonlijke afspraak plannen?

Dat kan heel eenvoudig. Om tijd te besparen doen we dat online. Geef aan wanneer je tijd hebt, en we hebben een digitale afspraak. Dat kan over het implementeren van BIM gaan, maar het kan ook een demonstratie zijn van ARCHICAD, Solibri of BIMcollab.

Krijn Voorn, BIM productspecialist bij KUBUS, is een zeer bevlogen spreker. Hij heeft in BIM zijn passie gevonden. Krijn heeft als missie het werkplezier van de mensen in de bouw te verhogen.


Plan een online gesprek