Werken bij KUBUS

Werken bij KUBUS

Een uitdagende rol bij KUBUS helpt je om je ambities waar te maken en je carrière verder te brengen. Wij behoren bij de top 3 BIM leveranciers in de Benelux en groeien naar een wereldwijde klantenkring. Onze software wordt gebruikt door de top van de architectenbureaus en bouwbedrijven in de Benelux én wereldwijd.
 
KUBUS is opgericht in 1992 en heeft momenteel ruim 50 medewerkers, voornamelijk werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven maar ook op de vestigingen in Amsterdam, Hasselt en Belgrado. Een consistente groei maakt het mogelijk steeds meer te investeren in ontwikkeling van eigen (cloud-based) oplossingen, waarmee een internationale reputatie en klantenkring wordt opgebouwd.

“Mijn ambitie is om BIM naar een volgend niveau te brengen. En ik geloof dat KUBUS de beste plek is om dat te doen.” Gerben Bouthoorn, BIM specialist KUBUS, lees meer>

Onze unieke positie als distributeur van diverse open BIM oplossingen in combinatie met een creatief team van ontwikkelaars en productspecialisten, maakt het mogelijk dat we ons weten te positioneren als verbindende schakel tussen de BIM oplossingen van wereldspelers. Lees meer over KUBUS >
Bij KUBUS werken we dagelijks met een team van gemotiveerde en ambitieuze professionals om onze diensten en producten als BIM kennispartner te blijven ontwikkelen.

Beelden zeggen meer dan woorden en daarom is deze video gemaakt, waarin onze BIM specialisten vertellen over hun werk en waarom ze bij KUBUS werken. 

Wil jij ook een onderdeel zijn van dit ambitieuze team van professionals? Solliciteer dan direct > 

Meer dan alleen een werkplek

In de missie van KUBUS neemt MVO een centrale plek in: “effectief werken aan een levensvatbare gebouwde omgeving door het bieden van intuïtieve, innovatieve software en bijbehorende diensten”. Vanuit deze missie bieden we medewerkers een persoonlijke en vakinhoudelijke uitdaging, flexibele werktijden, mogelijkheden tot part-time werken, een inspirerende omgeving met ruime faciliteiten, dagelijks gratis lunch en fruit. De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De winstdeling en de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat.
 

Vacatures

We hebben vacatures op diverse terreinen. Wij zoeken: BIM specialisten met een achtergrond in architectuur of een werkverleden bij een bouwbedrijf; developers die state-of-the-art oplossingen ontwikkelen; en commerciële talenten die weten hoe we een globale speler worden. Onze uitdagingen >