Stagiairs & afstudeerders

De mensen die bij KUBUS werken zijn essentieel in het bepalen van de toekomst van het bedrijf. Met de juiste ambities kunnen we samen alles realiseren wat we willen. Wij bieden een innovatieve en creatieve werkomgeving met individuele verantwoordelijkheid en een brede range aan persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Sta je aan het begin van je carrière, dan bieden wij uitdagende mogelijkheden.

Wij dagen je uit om voorgedefinieerde opdrachten op te lossen en/of nieuwe te bedenken. We bieden alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en wellicht kun je na je afstuderen bij ons aan de slag met je eerste baan!

Bouwkundigen met toekomstvisie

Ben je een gedreven HBO- of WO student bouwkunde die affiniteit heeft met bouwproces-innovatie en wil meedenken met onze productmanagers bij de ontwikkeling van onze software? Heb je goede ideeën waar je aan wil werken? Vul dan hieronder het formulier in.
 

Ontwikkelaars die willen innoveren

Studeer je ICT en ben je op zoek naar een praktische stage waar je direct aan de slag kunt in het team van developers om te werken aan innovatieve oplossingen? Of het nu desktop, mobile of web-based is en of je interesse nu bij bussines-logic of interface-design ligt, er is altijd wat te leren. 

Solliciteren

Geef aan wat je verwachtingen zijn van deze stageplek, en waarom jij de geschikte kandidaat bent voor KUBUS. Stuur deze sollicitatie in de vorm van een motivatie en je CV naar Laurens van Leuven, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.
 


 

 
     


 
 

 
     
Versturen >