Onze uitdagingen

Hoe breng je ontwerpproces van architect, installateur en constructeur samen?

In de wereld van BIM worden ontwerpuitdagingen opgelost via 3D modellen die meer en meer een simulatie van de werkelijkheid zijn. In een middelgroot gebouw is er al sprake van enkele tientallen aspectmodellen van verschillende ontwerppartners, onderaannemers en leveranciers die samen het uiteindelijke gebouw beschrijven. Wij helpen onze klanten bij het maken van BIM modellen, het controleren van de kwaliteit van ontwerp en informatie, en bij het managen van processen en communicatie.

Naar vacatures voor BIM specialisten >
 
 

Hoe ontwikkelen we state-of-the art oplossingen?

Het bouwen van BIM software voor het analyseren van 3D modellen; het samenbrengen van grote hoeveelheden geometrische informatie; een soepele performance en groot gebruiksgemak. Deze combinatie van requirements levert de uitdaging voor onze developers. Of het nu gaat om desktop-, mobile- of web-oplossingen, de technieken die we toepassen zijn cutting edge en modern. De vorm van samenwerking is gericht op openheid en innovatie.
 
Naar vacatures voor Software developers >
 

Hoe worden we een globale speler?

Adviserende verkoop op basis van inhoudelijke kennis is wat onze klanten verwachten en waar we veel aandacht aan besteden. Hoe onze salesengineers dit inzetten bepaalt het resultaat.
Het vak van marketeer ontwikkelt zich razendsnel met nieuwe technieken: inzet van social media, content marketing, search engines, buyer personas, webinars, seminars, enz. Hoe integreren we deze tools met de werkprocessen van salesengineers en accountmanagers voor het maximaliseren van de omzet. 

Naar vacatures voor Sales & marketing of Administratie >