Kubus PERSBERICHT | 17 februari 2017 
ARCHICAD STAR(T) Edition 2017  |  A Fresh Look at BIM

Eindhoven, 17 februari 2017 - GRAPHISOFT® presenteert de nieuwste versie van het kleine broertje van ARCHICAD. De ARCHICAD STAR(T) Edition 2017 is voorzien van dezelfde gloednieuwe, hoge resolutie, grafische interface als ARCHICAD 20: overzichtelijk, fris en modern. Daarnaast kent STAR(T) Edition 2017 een aantal belangrijke functionele verbeteringen die voor zowel gebruikers als voor samenwerkende partijen van belang zijn. Hiermee verstevigt GRAPHISOFT® haar positie als marktleider in BIM voor de kleinere bureau’s.

"Wij vinden dat 's-werelds grootste BIM pakket voor architecten een gebruikersinterface verdient welke past bij de doelgroep. En nóg belangrijker, de eenvoud van de interface maakt het gebruik van ARCHICAD en de betekenis van de knoppen een stuk eenvoudiger. 'Less is more', dus we hebben veel ruis weggenomen. Daardoor ontstond ook ruimte voor nieuwe functionaliteit zoals grafische favorieten", aldus Peter Mohacsi, UX teamleider bij GRAPHISOFT.


Nieuw in STAR(T) Edition 2017
De geheel vernieuwde grafische gebruikersinterface maakt ARCHICAD de meest moderne BIM applicatie op de markt. Door het verwijderen van onnodige functies is de werkomgeving en het gebruiksgemak vergroot. Dit biedt ruimte voor meer grafische feedback zoals de nieuwe grafische 'Favorieten' die een uitstekende visuele weergave geven van opgeslagen elementen met automatisch gegenereerde 2D en 3D weergaven. Nieuw in STAR(T) Edition 2017 is het maken van BIMx Hyper-models waarbij het 3D model is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zoals de 2D documentatie.

Informatie vormt een steeds waardevoller onderdeel van BIM. Met de nieuwe Property Manager kunnen gebruikers alle benodigde eigenschappen toevoegen en structureren in het model. STAR(T) Edition 2017 is hiermee een volwaardige speler in de samenwerking over de gehele bouwkolom.

Denise Bos, productmanager ARCHICAD bij KUBUS is enthousiast over de nieuwe features: “De frisse interface van ARCHICAD STAR(T)Edition is helemaal van deze tijd. Maar het mooiste vind ik dat de BIMx Hyper-model geïntegreerd is waarmee deze geweldige visualisatie-tool ook beschikbaar is voor STAR(T)Edition gebruikers.

ARCHICAD STAR(T) Edition 2017 is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en Vlaanderen. Ga voor meer informatie over ARCHICAD STAR(T) Edition naar www.kubusinfo.nl/archicad
 

 
Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software, objecten voor fabrikanten en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 10.000 gebruikers in de bouwsector.

Over GRAPHISOFT®
GRAPHISOFT startte de BIM revolutie in 1984 met ARCHICAD®, het eerste volwaardige BIM pakket voor architecten. GRAPHISOFT blijft innoveren met onder ander de BIM Server™, BIMcloud™, EcoDesigner™ en BIMx®. GRAPHISOFT maakt sinds 2007 deel uit van de Nemetschek Group.

Meer informatie
Contacteer Lotje van Rijsoort - marketing@kubusinfo.nl - T. +31(0)40 213 1950 - www.kubusinfo.nl

Bijlagen voor publicatie
ARCHICAD STAR(T) Edition logo >
ARCHICAD STAR(T) grafische gebruikersinterface >
ARCHICAD STAR(T) grafische favorieten >
 
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden