Kubus PERSBERICHT | 18 februari 2016 
STAR(T) EDITION 2016 – 100% BIM, 50% kosten

Eindhoven, 18 februari 2016 - ARCHICAD STAR(T) Edition 2016 is vanaf vandaag beschikbaar. Deze kleine broer van ARCHICAD bevat krachtige features van ARCHICAD 19 en voorgaande versies. ARCHICAD STAR(T) Edition is een sterk BIM pakket voor de kleinere portemonnee: 100% BIM voor 50% van de prijs. De nieuwe versie is sneller dan ooit dankzij 'background processing'. ARCHICAD 19 was het eerste BIM pakket dat hiervan gebruik maakte. Deze unieke snelheid is dus voortaan ook beschikbaar in de STAR(T) Edition.

"De snelheid van een softwarepakket hangt af van een combinatie van factoren. STAR(T) Edition 2016 kent vele verbeteringen waardoor de snelheid van het pakket aanzienlijk verhoogd is. De nieuwe 'background processing technology' maakt ARCHICAD STAR(T) EDITION een echte winnaar op het gebied van BIM", aldus Péter Temesvári, directeur productmanagement bij GRAPHISOFT.


Nieuw in STAR(T) EDITION 2016
De gebruikersinterface is ingericht op snel en intuïtief kunnen navigeren. Het navigatievenster kan in de vorm van tabbladen getoond worden, waardoor vensters sneller toegankelijk zijn en het gehele project overzichtelijker is. De nieuwe permanente Guide Lines, Snap Guides en Snap Points zijn ongekend intuïtief en helpen om nauwkeurig elementen te creëren en bewerken. Het aanpassen van materialen in het model kan eenvoudig met de nieuwe 'Surface Painter' met drag & drop functie. Visuele feedback toont direct het eindresultaat waardoor er meer ontwerpvrijheid ontstaat. Door optimalisatie van de ‘OpenGL engine' verloopt het navigeren door het 3D gebouwmodel soepel, ongeacht de grootte van het model.


En verder
  • Het annotatie-gereedschap zorgt voor een nog efficiëntere workflow.
  • Het labelgereedschap biedt extra functionaliteit door de mogelijkheid om meerdere labels te plaatsen
  • Ramen- en deuren interface is intuïtiever door een heldere, consequente menuopbouw

Ga voor meer informatie over ARCHICAD STAR(T) Edition naar www.kubusinfo.nl/startedition
 

Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van OPEN standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software, objecten voor fabrikanten en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 3.500 klanten in de bouwsector.

Over GRAPHISOFT®
GRAPHISOFT startte de BIM revolutie in 1984 met ARCHICAD®, het eerste volwaardige BIM pakket voor architecten. GRAPHISOFT blijft innoveren met onder ander de BIM Server™, BIMcloud™, EcoDesigner™ en BIMx®. GRAPHISOFT maakt sinds 2007 deel uit van de Nemetschek Group.

Meer informatie
Contacteer Lotje van Rijsoort - marketing@kubusinfo.nl - T. +31(0)40 213 1950 - www.kubusinfo.nl

Bijlagen voor publicatie
ARCHICAD STAR(T) EDITION logo >
OPEN BIM logo >
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden