Solibri Office

Compleet pakket

Ben je BIM-manager, aannemer, architect of ontwerper en streef je ernaar je werk in één keer goed te doen? Dan kun je niet zonder Solibri Office. Om ieder project met succes uit te voeren, heb je de allerbeste coördinatie en communicatie tussen alle betrokken partijen nodig. Geavanceerde modelcontrole alsook ITO's en classificaties voor verschillende toepassingen en visualisatie van data. Solibri Office is dé complete oplossing om zelfs aan de hoogste kwaliteitswaarborging en -controle te voldoen.Voor diegenen die centraal staan in het project

  
Het managen van de end-to-end workflow van grote bouwprojecten, bestaande uit verschillende teams, vereist betrouwbare, intelligente tools die bijdragen aan een soepel verloop. BIM-managers en andere coördinatoren hebben de juiste tools nodig om de grote hoeveelheid informatie uit het BIM model te overzien.

√    Solibri Office gebruikers produceren de informatie die cruciaal is voor alle partijen, zoals de on-site teams en managers, evenals de eigenaren van het gebouw.

√    De verschillende disciplines in een bouwproject hebben een eigen model gemaakt. Deze modellen zijn samengevoegd in Solibri om zo een modelcheck uit te voeren. Gevonden issues worden gedeeld met de betrokken partijen, en modelcomponenten worden geclassificeerd door informatie te taggen, labelen en structureren. En die resultaten kunnen weer gedeeld worden.

Werken met regelsets


De kwaliteitscontrole van Solibri is gebaseerd op vooraf gedefinieerde en aanpasbare regels, waaruit je selecteert welke je wil gebruiken. Solibri biedt de beste vooraf gedefinieerde regels voor het controleren van niet alleen de kwaliteit van het model, maar nog veel meer. Zo kun je ontwerpkeuzes heroverwegen met betrekking tot bijvoorbeeld gebruiksgemak, inclusief details zoals grondig geplande toegankelijkheid of perfect bemeten en schuine parkeerplaatsen. En omdat voor alle projecten, gebouwen en geografische gebieden verschillende behoeften gelden, zijn vooraf gedefinieerde regels gemaakt. De parameters zijn voor iedere regel eenvoudig in te stellen. Als je nog meer wil aanpassen, bestaat de mogelijkheid om eigen regels te maken. Dat wil zeggen, ongeacht hoe specifiek je bedrijf of projecteisen zijn, Solibri Office maakt het haalbaar.