Virtual Reality met BIMx

ervaar het gebouw vóórdat het gebouwd is

Verleiden en overtuigen

Een virtuele wandeling door je 3D model maakt je ontwerp voor iedereen inzichtelijk. Of het nu gaat om een woning of een complexer gebouw, zoals een ziekenhuis. Navigeer eenvoudig naar iedere hoek van het model en krijg een realistische indruk van het ontwerp. In plaats van communiceren over tekeningen zal het nu echt gaan over de beleving van de ruimte of de maakbaarheid van het ontwerp.
  

BIMx bestanden delen

Iedere ARCHICAD gebruiker kan eenvoudig een BIMx bestand maken via File > Publish BIMx en er zijn geen extra kosten aan verbonden, ook niet voor de eindgebruiker. De bestanden kunnen op traditionele manier worden gedeeld of worden gepubliceerd op een speciaal gereserveerde space op BIMx.graphisoft.com. Dan hoeft enkel een link worden gedeeld en iedereen -mits toegestaan- kan snel het model en de bijbehorende app (Desktop, iOS of Android) downloaden.

Bekijk een voorbeeld hoe een BIMx op de website van Graphisoft gedeeld kan worden hier >>

BIMx in iedere internetbrowser

Als het model op BIMx.graphisoft.com is gedeeld kan het zelfs op de eigen website worden gedeeld zoals hieronder. Klik op het PLAY-symbool en dubbelklik daarna op het bovenste item. Wacht tot het model is geladen (>300 MB) en navigeer door het model door rechtsonder op het symbool van het poppetje aan te klikken drukken. Klik en sleep de joystick in de gewenste richting.