ARCHICAD

basiscursus

Basiscursus    |    Upgraden
In verband met de maatregelen tegen het verspreiden van het Coronavirus, geven wij onze cursussen voorlopig online. Dit doet niet af aan de kwaliteit van onze cursussen: onze cursusleiders zijn goed voorbereid en hebben ervaring met deze manier van lesgeven. Het gebruikelijke programma wordt afgehandeld en alle vragen worden beantwoord. Ook kan de cursusleider meekijken op uw scherm, zodat bijsturing plaats kan vinden. Wilt u liever
wachten tot we onze cursussen weer normaal kunnen geven, dan hebben wij daar begrip voor.

In 4 dagen op BIM koers

De oefeningen in de ARCHICAD Basiscursus zijn gericht op het opzetten van een goed BIM model. Tijdens de cursus wordt geoefend met de gereedschappen en leer je een project te structureren door het aanmaken van Views. Dit komt de snelheid bij het maken van lay-outs en het verwerken van wijzigingen ten goede. Daarnaast komen ook allerlei tips aan bod om sneller, makkelijker en slimmer te werken. De cursus en het cursusmateriaal is in het Nederlands. Mocht een andere taal gewenst zijn, neem dan contact met ons op.
 

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn € 1.550,- (voor KeyMembers € 1.395,-)
 

Uw gegevens

 


 


 

 

Data 4 daagse basiscursus

Kies de data voor de basiscursus.
Note: De cursussen worden online gegeven. Volgt u liever een 'live' cursus (dus niet online), neem dan contact met ons op.

     

 

 
Versturen
        

Tips per mail

Cursisten ontvangen na afloop van de cursus en verspreid over 4 weken een serie van 12 e-mails vol Tips & Trucs om goed van start te gaan met ARCHICAD en om nóg meer te ontdekken.