Upgradecursus
ARCHICAD

Basiscursus   |   Upgraden

Upgraden naar ARCHICAD 23

ARCHICAD 23 richt zich op de geheel vernieuwde balken en kolommen. Deze bieden meer mogelijkheden om constructief juiste aansluitingen te maken. Daarnaast bieden de openingen een unieke workflow met betrekking tot het maken van openingen zoals nissen en doorvoeren. Communiceer deze openingen in een integrale workflow met constructeur en installateur. Met het vernieuwde overzichtelijke dashboard word het makkelijk om snel projecten op te starten en eventuele problemen te verhelpen.

Werk je veel met IFC? Bekijk dan de video over de nieuwe functionaliteiten op gebied van IFC in ARCHICAD 23.

De cursus en het cursusmateriaal is in het Nederlands. Mocht een andere taal gewenst zijn, neem dan contact met ons op.

Bij KUBUS

  
 

Online

 
 
 

De upgradecursus duurt één dagdeel en wordt gegeven in ons cursuslokaal in Amsterdam en Eindhoven. Deelname is gratis voor KeyMembers, en 295 euro pp voor niet-KeyMembers.

    

Onze klassikale cursus is geheel online beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment én locatie de nieuwste features te bekijken en te bestuderen.
Aan de hand van uitgebreide video's, begrijpelijke oefeningen en handleidingen worden de features uitgelegd. Is er toch nog iets niet duidelijk? KeyMembers kunnen hun vragen stellen aan onze helpdesk.

 

Inschrijven >   

 

Online upgradecursus >