Even voorstellen...

Al onze cursussen worden gegeven door ervaren kennisexperts op het gebied van BIM, ARCHICAD, Solibri, KUBUS Spexx en simplebim. De praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je snel met de software aan de slag kunt. Daarnaast wordt ook de Helpdesk bemand door deze productspecialisten waardoor ze precies weten waar gebruikers behoefte aan hebben.

Cursusleiders van KUBUS

 
   André Schnabel
   BIM productmanager

 

   Anne de Ruijtter
   BIM productspecialist

   Christian Dalhuizen
   BIM productspecialist


Met een achtergrond als architect is André nu productmanager Solibri. Hij heeft een sturende rol in de localisatie van Solibri, houdt zich bezig met de ontwikkeling van ARCHICAD en ondersteuning van gebruikers. Zijn specialismen zijn Solibri, ARCHICAD, BREEAM, BCF en renderen.
 


Met een achtergrond in de architectuur is Anne van alle markten thuis.
Haar specialismen zijn ARCHICAD, Solibri, EcoDesigner STAR, BIM en EcoQuaestor.


Als oudgediende kent Christian al onze software van binnen en buiten. Zijn specialismen zijn ARCHICAD, openBIM/IFC, BCF en Solibri. 

 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding.


  
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding

Cursussen: Solibri, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding


 
 
         
   Denise Bos
   BIM productmanager

   Ernst Steppon
   BIM productspecialist

   Harald Dogge
   BIM productspecialist

Als voormalig architect is Denise nu productmanager van ARCHICAD en heeft ze een sturende rol in de ontwikkeling hiervan. Haar specialismen zijn ARCHICAD en Solibri.

 

Als architect heeft Ernst veel ervaring met projecten op alle schaalniveaus. Zijn diepgaande kennis van architectuur en complexe uitdagingen in de bouw zet hij in voor de ontwikkeling van ARCHICAD, BIM Server, BIM Cloud en openBIM/IFC.
 
 
Harald heeft 17 jaar als bouwkundig tekenaar gewerkt met ARCHICAD. Bij KUBUS geeft Harald cursus en is hij een van de vaste krachten op de helpdesk.


 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding


   
Cursussen: ARCHICAD, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding,  Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding 
 
         
  Ilse Jonkman
  BIM productspecialist

   Jeroen de Bruin
   BIM productspecialist
 

   Lynn van Osselaer
   BIM Productspecialist

Als architect, met bouwpraktijkervaring in zowel België als Nederland, zet Ilse haar kennis nu in om ARCHICAD gebruikers te ondersteunen. Ze is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt ze mee aan Tips & Trucs, FAQ’s en geeft ze cursussen. 
 
  
Als voormalig bouwkundig tekenaar is Jeroen onze GDL expert en ontwikkelt ARCHICAD objecten voor de KeyMember Editie bibliotheek.

 

Met een achtergrond als architect-assistent heeft Lynn veel ervaring met project-uitwerking op alle schaalniveaus. Werkt mee met de ontwikkeling van ARCHICAD voor Vlaanderen. Haar specialismen zijn ARCHICAD, bouwdetails en Meetstaten/Lastenboeken.
Cursussen: ARCHICAD  
Cursussen: ARCHICAD,
Maatwerkbegeleiding


   
Cursussen: ARCHICAD,
Maatwerkbegeleiding


 

 
 
         
   Michelle Vrolix 
   BIM Productspecialist

   Michiel Neven
   BIM productspecialist

   Rob Smulders
   BIM productspecialist

Als voormalig architect gebruikt Michelle haar kennis nu voor de ontwikkeling van ARCHICAD en ondersteuning van, met name, onze Vlaamse gebruikers.
Haar specialismen zijn ARCHICAD en VMSW.
 

Michiel heeft als voormalig architect-assistent ervaring met project-uitwerking op alle niveaus van het ontwerpproces. Hij is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt hij mee aan Tips & Trucs en geeft hij cursussen.
 

Rob is van alle markten thuis met als specialismen ARCHICAD, simplebim, Solibri, KUBUS Spexx en BIMcloud. Hij helpt bij de ontwikkeling en ondersteuning van al onze software.
Cursussen: ARCHICAD,
Maatwerkbegeleiding

Cursussen: ARCHICAD 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, simplebim, KUBUS Spexx, Maatwerkbegeleiding