Even voorstellen...

Al onze cursussen worden gegeven door ervaren kennisexperts op het gebied van BIM, ARCHICAD, Solibri, KUBUS Spexx en simplebim. De praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je snel met de software aan de slag kunt. Daarnaast wordt ook de Helpdesk bemand door deze productspecialisten waardoor ze precies weten waar gebruikers behoefte aan hebben.

Cursusleiders van KUBUS

 
   André Schnabel
   productowner Solibri NL

   

   Anne de Ruijtter
   BIM productspecialist

    

   Christian Dalhuizen
   productspecialist (open)BIM

   


Met een achtergrond als architect is André nu productowner Solibri. Hij heeft een sturende rol in de lokalisatie van Solibri, houdt zich bezig met de ontwikkeling van ARCHICAD en ondersteuning van gebruikers. Zijn specialismen zijn Solibri, ARCHICAD, BREEAM, BCF en renderen.
 


Met een achtergrond in de architectuur is Anne van alle markten thuis.
Haar specialismen zijn ARCHICAD, Solibri, EcoDesigner STAR, BIM en EcoQuaestor.


Als oudgediende kent Christian al onze software van binnen en buiten. Zijn specialismen zijn ARCHICAD, openBIM/IFC, BCF en Solibri. 

 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding.
  
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding Cursussen: Solibri, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding

 
 
         
   Denise Bos
   productowner ARCHICAD NL

   

   Ernst Steppon
   BIM productspecialist

   

   Harald Dogge
   BIM productspecialist

   

Als voormalig architect is Denise nu productmanager van ARCHICAD en heeft ze een sturende rol in de ontwikkeling hiervan. Haar specialismen zijn ARCHICAD en Solibri.

 

Als architect heeft Ernst veel ervaring met projecten op alle schaalniveaus. Zijn diepgaande kennis van architectuur en complexe uitdagingen in de bouw zet hij in voor de ontwikkeling van ARCHICAD, BIM Server, BIM Cloud en openBIM/IFC.
 
 
Harald heeft 17 jaar als bouwkundig tekenaar gewerkt met ARCHICAD. Bij KUBUS geeft Harald cursus en is hij een van de vaste krachten op de helpdesk.


 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding
   
Cursussen: ARCHICAD, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding
 

 
 
         
  Ilse Jonkman
  BIM productspecialist

   

   Jeroen de Bruin
   BIM productspecialist

   

   Lynn van Osselaer
   BIM productspecialist

   

Als architect, met bouwpraktijkervaring in zowel België als Nederland, zet Ilse haar kennis nu in om ARCHICAD gebruikers te ondersteunen. Ze is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt ze mee aan Tips & Trucs, FAQ’s en geeft ze cursussen. 
 
  
Als voormalig bouwkundig tekenaar is Jeroen onze GDL expert en gespecialiseerd in parametrisch ontwerpen (Grasshopper/Rhino). Hij ontwikkelt ARCHICAD objecten voor de KeyMember Editie bibliotheek.

 

Met een achtergrond als architect-assistent heeft Lynn veel ervaring met project-uitwerking op alle schaalniveaus. Werkt mee met de ontwikkeling van ARCHICAD voor Vlaanderen. Haar specialismen zijn ARCHICAD, Solibri, bouwdetails en Meetstaten/Lastenboeken.
Cursussen: ARCHICAD
  
Cursussen: ARCHICAD,
Maatwerkbegeleiding
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, 
Maatwerkbegeleiding
  

 
 
         
  Michelle Vrolix 
  commercieel productspecialist

   

   Michiel Neven
   junior BIM productspecialist

    

    Rob Smulders
    BIM productspecialist,
    manager support

    

Als voormalig architect gebruikt Michelle haar kennis nu voor de ontwikkeling van ARCHICAD en ondersteuning van, met name, onze Vlaamse gebruikers.
Haar specialismen zijn ARCHICAD en VMSW.
 

Michiel heeft als voormalig architect-assistent ervaring met project-uitwerking op alle niveaus van het ontwerpproces. Hij is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt hij mee aan Tips & Trucs en geeft hij cursussen.
 

Rob is van alle markten thuis met als specialismen ARCHICAD, simplebim, Solibri, KUBUS Spexx en BIMcloud. Hij helpt bij de ontwikkeling en ondersteuning van al onze software.
Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding
  
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, Maatwerkbegeleiding

 
Cursussen: ARCHICAD, Solibri, simplebim, KUBUS Spexx, Maatwerkbegeleiding
 

 
 
         
   Tanja Beankens​ 
   BIM productspecialist

    

   Gijs Verhagen 
   BIM productspecialist

    

   Liselore Nelis 
   junior BIM productspecialist

    

Als voormalig bouwkundig tekenaar met bijna 20 jaar ervaring bij een groot architectenbureau in België, richt Tanja zich nu op de ontwikkeling van ARCHICAD en ondersteuning van, met name, onze Vlaamse gebruikers. Haar specialismen zijn ARCHICAD en VMSW.
  

Met zijn ruime ervaring met ARCHICAD helpt Gijs onze gebruikers als helpdesk-medewerker bijna dagelijks op weg. Ook werkt hij mee aan de ontwikkeling van ARCHICAD voor de Nederlandse markt.

Liselore, afgestudeerd architect, geeft helpdesksupport aan onze Vlaamse ARCHICAD gebruikers, werkt mee aan Tip & Trucs voor ARCHICAD alsook aan de Vlaamse content.
Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding
  
Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding

 
Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding

 
 
         
   Hilde Krings 
   junior BIM productspecialist

   

 
 

 

Hilde heeft haar Bachelor Bouwkunde en Master Architectuur behaald op de TU in Eindhoven. Als junior BIM productspecialist werkt zij mee aan ARCHICAD add-ons, Tips & Trucs en is zij een ervaren helpdesk-medewerker
 


 

 
Cursussen: ARCHICAD, Maatwerkbegeleiding