Cursus Solibri

In verband met de maatregelen tegen het verspreiden van het Corona-virus, geven wij onze cursussen voorlopig online. Dit doet niet af aan de kwaliteit van onze cursussen: onze cursusleiders zijn goed voorbereid en hebben ervaring met deze manier van lesgeven. Het gebruikelijke programma wordt afgehandeld en alle vragen worden beantwoord. Ook kan de cursusleider meekijken op uw scherm, zodat bijsturing plaats kan vinden. Wilt u liever
wachten tot we onze cursussen weer normaal kunnen geven, dan hebben wij daar begrip voor.

Basiscursus

Breng BIM modellen naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Het basisconcept is snel geleerd. Voor maximaal resultaat is achtergrondkennis van IFC een voordeel.

Gevorderdencursus

In deze cursus reiken wij jou handvaten om een goede template in Solibri in te richten. Wij noemen dit 154x sneller door goede templating. Lees meer >

Maatwerkbegeleiding

KUBUS kan begeleiden met het opstellen van rulesets en het toepassen ervan in projecten. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. 

Inschrijven

 


 
 
   
Note: De cursussen worden online gegeven. Volgt u liever een 'live' cursus (dus niet online), neem dan contact met ons op.
 


Basiscursus

Kies de data voor de basiscursus.
 


Gevorderdencursus

Kies de datum voor de gevorderdencursus. 
Inschrijven >

Gecertificeerd Cursuspartner

BIM4ALL optimaliseert bouwprocessen op het gebied van BIM. Als experts op het gebied van BIM en Solibri zijn ze door KUBUS gecertificeerd om de Solibri basiscursus te geven.
 

Inschrijven BIM4ALL 


 
 
   
De trainingen vinden weer plaats bij BIM4ALL op kantoor te Rijssen, waar de maatregelen van het RIVM in acht worden genomen.
 


Basiscursus

Kies de data voor de basiscursus.
    
Inschrijven >