SOLIBRI

support

Nieuwe versie van Solibri 9.10.2

Nieuw in deze versie:
  • Het toewijzen van gebruikers aan zowel een Office licentie pool als een Site licentie pool voor meer flexibiliteit in het gebruik van de aanwezige licentie types.
  • Solibri Anywhere kan vanaf nu zonder internetverbinding worden gebruikt.
  • Solibri Office en Site gebruiken op een computer zonder internettoegang middels de nieuwe Offline License.
  Belangrijk:
 
Offline licenties zijn een jaar geldig, zijn computer specifiek en kunnen slechts eenmaal geactiveerd worden.
Lees hoe je dit in kunt stellen in de FAQ Activeren offline licentieVerbeteringen en foutoplossingen:
  • Diverse verbeteringen voor IFC4 import.
  • Met regel #241 (Space connection rule) is het nu ook mogelijk de relatie tussen ruimten te controleren met een grotere zoektolerantie.
  • Crashen bij het opslaan van grote modellen is opgelost. Lees hoe je dit in kunt stellen direct in deze FAQ Crash bij opslaan grote modellen
  • COBie Extension v. 9.10.2 diverse verbeteringen

Lees de volledige Release Notes op deze Solibri pagina
10-09-2019

Update Solibri Solution Center

Het Solibri Solution Center is onlangs uitgebreid om aan te sluiten aan de nieuwe licentiestructuur van de Solibri Product Family release versie 9.10.2. Het is vanaf nu mogelijk om gebruikers aan twee pools toe te wijzen en kunnen Administratoren offline licenties zelf toekennen.
Daarnaast is het batch-importeren van nieuwe gebruikers via Excel vergemakkelijkt en zijn de statistieken robuster gemaakt. 
 
09-09-2019

Update verouderde Solibri versie

Vanwege essentiële wijzigingen in het Solibri licentiesysteem zal de versie v9.8.23 (en ouder) vanaf 18 september 2019 niet meer ondersteund worden
Daarom raden we u met klem aan om vóór deze datum alle geïnstalleerde Solibri versies te upgraden naar een van de onderstaande versies om continuering van het gebruik van Solibri te garanderen.
 
Upgrade uw verouderde versie naar: 
 
  • Solibri Model Checker 9.8.47 of jonger
  • Solibri Model Checker v9.9 (alle versies)
  • Solibri v9.10 (alle versies)
 
 Download hier de nieuwste versie in het solution center.
 

Nieuw: Solibri Product Family

Solibri brengt maatwerkoplossing voor iedere BIM-rol

Eindhoven, 7 mei 2019 – Solibri introduceert haar nieuwe Product Family: een complete workflow-oplossing die ervoor zorgt dat er correct gebouwd wordt, beginnend bij de virtuele modellen. Het nieuwe assortiment omvat productconfiguraties voor elke rol, van BIM-manager tot hoofduitvoerder.

Solibri heeft zich reeds bewezen als dé tool voor kwaliteitscontrole. Door haar baanbrekende aanpak van op regels gebaseerde modelcontroles, kan Solibri in de opkomende digitale BIM-omgeving steeds optimale kwaliteitsgegevens garanderen. Naarmate BIM rijpt, bouwt Solibri bruggen in de workflow zodat alle projectleden gedurende het gehele bouwproces toegang hebben tot één set van gevalideerde kwaliteitsgegevens.

"We begonnen onze reis door ontwerpers en ingenieurs een kans te bieden om hun modellen te bekijken en te verbeteren, nog voordat het bouwproject aanvangt. In de afgelopen jaren hebben bouwbedrijven steeds beter begrepen hoe we hen kunnen helpen om de kwaliteit van projecten te behouden en te controleren. Dit was de inspiratie om het Solibri portfolio opnieuw vorm te geven. We zagen de noodzaak om verschillende disciplines op maat gemaakte oplossingen aan te bieden in termen van functies en prijsniveau. Gegevens en de waarheid zullen elkaar nooit ontmoeten als een team verschillende versies van een model in verschillende tools gebruikt. Je eindigt in parallelle werelden en dat is in strijd met het werken in BIM", aldus Ville Kyytsönen, CEO van Solibri.

Het nieuwe assortiment omvat de volgende Solibri-producten: Anywhere, Site, Office en Enterprise. Met dit nieuwe verbrede aanbod past Solibri nóg beter in de workflows van deelnemers aan BIM bouwprocessen. Met Solibri kunt u visualiseren, controleren, classificeren, hoeveelheden genereren en coördineren. Vanzelfsprekend kan BIMcollab met alle nieuwe Solibri-producten connecten voor een optimaal issuemanagement.

Meer informatie over de nieuwe Solibri Product Family is te vinden op www.kubusinfo.nl/solibri

Nieuwe versie KeyMember Editie

Ieder jaar komt Solibri met een nieuwe versie en KUBUS met de nieuwe KeyMember Editie. Abonnees kunnen hun licentie gratis upgraden en de laatste versie van de KeyMember Editie downloaden >

Laatste Releases & Updates

Bij het opstarten van Solibri krijg je automatisch een melding als er een nieuwe update beschikbaar is. Heb je dit uitstaan? Kijk dan in het menu 'File > Help' bij de optie 'Check for updates...' om te zien of er nog nieuwe updates beschikbaar zijn.