Archicad

Integrated design

Waarom Archicad? Al ruim 30 jaar innovatie en ervaring


Archicad brengt de architect maximale ontwerpvrijheid, het is een tool met vele functionaliteiten en tevens een soepele gebruikerservaring. 
Al meer dan 100.000 gebruikers gingen je voor. Lees hier waarom Archicad wordt gezien als dé BIM modelleer software voor architecten en bouwbedrijven.
 

Klaar voor maximale ontwerpvrijheid?

Probeer Archicad gratis

Verhoog je productiviteit

Met Archicad werk je niet alleen prettiger je bent ook productiever. Benieuwd hoeveel tijd Archicad je écht oplevert? Bereken het met de Archicad tijdwinstcalculator.
Lees meer.

Volledige ontwerpvrijheid

Archicad stimuleert met een maximale ontwerpvrijheid en een duidelijke, aantrekkelijke interface het creatieve talent van architecten.
Lees meer.

Lokale content

De Archicad KeyMember editie is speciaal verrijkt voor de Nederlandse en Belgische markt, hoef je Archicad niet zelf in te richten en kun je direct aan de slag.
Lees meer.

BIM van ontwerp tot uitvoering

Met Archicad werk je intuïtief, efficiënt en snel aan bouwkundige (BIM) modellen, van ontwerp tot uitvoering. Archicad brengt alle facetten van het bouwproces samen in één softwarepakket. Intuïtieve benadering van modelleren, krachtige visualisaties, uitgebreide gekoppelde documentatie en de openBIM filosofie zijn enkele van de gereedschappen die Archicad tot de perfecte BIM software maken.
  
  
Irina Viner-Usmanova Rhythmic Gymnastics Center in the Luzhniki Complex, Moscow, Rusland
 
De St@art, Apenheul te Apeldoorn. Door RAU, Amsterdam
  
   
Reduceer ontwerpfouten en optimaliseer je werksnelheid
Door de koppeling van 2D output aan het 3D model voorkom je ontwerpfouten en optimaliseer je de workflow. Informatie in de vorm van gevelaanzichten, doorsneden en details worden direct gegenereerd uit het 3D BIM model. Door deze continue koppeling tussen tekeningen en model worden ontwerpfouten voorkomen. Tevens wordt de werksnelheid geoptimaliseerd, omdat wijzigingen van het model in alle tekeningen direct zijn doorgevoerd.
 
 
   
  

Beter ontwerpproces

Ontwerpvarianten verkennen in Archicad is mogelijk zonder afbreuk te doen aan de precisie en kwaliteit van de documentatie. De creatieve vrijheid wordt op geen enkel moment beperkt en wordt steeds gecombineerd met de efficiëntie van BIM. Standaard onderdelen als intuïtieve gereedschappen, intelligente bouwmaterialen, BIMx en de connectie met Rhino Grasshopper maken van Archicad de meest krachtige ontwerptool.
   
 

Designed by Bond Bryan ArchitectsOptimaal samenwerken in één model

Met Archicad BIMcloud lopen ontwerpteams nooit meer tegen knelpunten aan met betrekking tot modeltoegankelijkheid en workflowbeperkingen. Met BIMcloud werk je eenvoudig met meerdere personen aan één project: geen dure ICT oplossingen nodig en geen ingewikkelde, beperkende afspraken. Of collega’s en partners nu op kantoor zitten, thuis, of extern: de BIMcloud verbindt. Snel en effectief.
 

De kosten van Archicad vs Revit

Zodra je besloten hebt een ander pakket te kiezen, komen zeker Archicad en Revit voorbij. Vergelijk daarom de kosten van beide pakketten over meerdere jaren. Kies voor Archicad en ervaar ook nog de volgende voordelen:

 

Ontdek hoe je efficienter kunt werken met Archicad.
Laat je vrijblijvend adviseren.