KeyMember Editie

meer content, meer mogelijkheden, meer BIM

Slimme bibliotheken en extra features

Als KeyMember kun je voordelig over een serie aanvullende modules beschikken die samen de KeyMember Editie vormen. Deze KeyMember editie bevat speciaal voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt op maat gemaakte extra’s. De modules bestaan o.a. uit extra bibliotheek objecten, standaarddetails, voorgedefinieerde automatische lijsten (Interactive Schedules) en add-on’s, zoals een ramen- en deuren werkplaats en een automatische input voor een Programma van Eisen. Bovendien helpen we je op weg met aanvullende werkmethodieken en uitgebreide Archicad templates om nog sneller en efficiënter aan de slag te gaan. Met de KeyMember Editie kun je direct aan de slag en hoef je zelf geen voorbereidend werk te doen voor het inrichten van je nieuwe software.

Templates

De KeyMember Editie wordt geleverd met uitgebreide templates, inzetbaar voor de Nederlandse én Belgische markt. Deze voorgedefinieerde werk sjablonen bevatten o.a. werkmethodieken en gereedschap favorieten die speciaal zijn afgestemd op de gangbare bouwregelgeving en bouwprocessen.

Add-ons

KeyMember add-ons bieden meer efficiëntie. Maak alle gewenste ramen/deuren met de Ramen- en Deuren add-on, ongeachte de vorm. Genereer gedetailleerde meetstaten met de Meetstaat Manager. Zet een Programma van Eisen uit Excel automatisch om naar ruimten (Zones) en integreer BCF als workflow in de openBIM samenwerking met de BCF Manager.

BIM basis ILS

De BIM basis ILS kit voor Archicad is een complete werkmethodiek voor het complementeren van BIM modellen met alle benodigde informatie en IFC eigenschappen, conform de BIM Basis ILS. Maak met deze KeyMember uitbreiding een IFC model snel en eenvoudig klaar voor uitwisseling met externe partijen.

De extra bibliotheek van ontwerp tot detail

Een groot aantal van de ruim 1.000 bibliotheek objecten in de KeyMember Editie is gericht op de bouwmethodieken en regelgeving in Nederland en België. Denk aan vergunningstekeningen met objecten voor blusmiddelen of vluchtroutes. Of uitvoeringstekeningen met parametrische objecten voor het uitzetten van lagen- en koppenmaten.
 
Meer dan 200 2D bibliotheek objecten beschikbaar om geautomatiseerd details te tekenen. Ze zijn in te stellen van generiek tot fabrikant specifiek. De gedetailleerde objecten met keuken- en badkameropstellingen of de modules met standaard details maken je tekeningen snel compleet.