De voordelen voor architecten(bureaus)

 

Regelmatig zetten we een Nederlands of Belgisch architectenbureau in de spotlights om hun ervaringen met Archicad te delen. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van een interview of presentatie in een (online) live event, of tekstuele uitingen in de vorm van een blog of casestudie. Voor alle events en uitingen geldt: jij vertelt, en wij doen de rest (van promotie tot de uitwerking). Architects in Ctrl biedt architectenbureaus een aantal mooie voordelen:

Zichtbaarheid & naamsbekendheid

Je genereert forse zichtbaarheid voor jouw bureau en project(en). Onze promotie via diverse kanalen (o.a. nieuwsbrieven, social media en online advertenties) resulteert in zo'n 1.500.000 weergaven binnen de doelgroep van architecten en BIM'mers. 

Professionele communicatie

Je krijgt professionele communicatie-uitingen van jouw project(en), denk aan social media afbeeldingen en nieuwsbrief banners. Deze kun je dus ook inzetten voor eigen gebruik. 

Aandacht op gerenommeerde websites

We brengen jouw project(en) en bureau onder de aandacht op gerenommeerde websites en platformen over architectuur en BIM. 

Deel jouw ervaring

Architects in Ctrl is dus een hele mooie manier om jouw ontwerpen in de spotlights te zetten en andere architecten te inspireren. Ben jij net zo enthousiast als wij? Of wil je meer informatie? We komen graag met je in contact, zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw ervaringen en projecten op een passende manier aandacht kunnen geven.

Voorbeelden van Architects in Ctrl

Online presentatie

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion om de opdrachtgever een goed beeld te geven. "Als je eenmaal doorhebt waar alles zit in Archicad, dan kun je ineens alles." 

Bekijk presentatie

Casestudie

mortelmans van tricht staat projectontwikkelaars en investeerders bij door op ingenieuze wijze terreinen te hertekenen en te herbestemmen tot kwalitatieve woon- en werkomgevingen. In hun werkzaamheden staat BIM centraal en voor het modelleren maken ze uitsluitend gebruik van Archicad. "Als je start met BIM win je enorm veel aan efficiëntie."

Lees casestudie

Interview

LIAG is een full circle architectenbureau met een eigen bouwadviesafdeling dat 102 jaar geleden werd opgericht in Den Haag. Al ruim 20 jaar geleden maakten ze de overstap naar 3D en BIM en wij zijn benieuwd: hoe hebben ze de overstap ervaren en wat kwam hier allemaal bij kijken? "Archicad is gemaakt voor architecten."

Bekijk interview

Meld je aan en vertel jouw verhaal