De voordelen voor architecten(bureaus)

 

Regelmatig zetten we een Nederlands of Belgisch architectenbureau in de spotlights om hun ervaringen met Archicad te delen. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van een interview of presentatie in een (online) live event, of tekstuele uitingen in de vorm van een blog of casestudie. Voor alle events en uitingen geldt: jij vertelt, en wij doen de rest (van promotie tot de uitwerking). Architects in Ctrl biedt architectenbureaus een aantal mooie voordelen:

Zichtbaarheid & naamsbekendheid

Je genereert forse zichtbaarheid voor jouw bureau en project(en). Onze promotie via diverse kanalen (o.a. nieuwsbrieven, social media en online advertenties) resulteert in zo'n 1.500.000 weergaven binnen de doelgroep van architecten en BIM'mers. 

Professionele communicatie

Je krijgt professionele communicatie-uitingen van jouw project(en), denk aan social media afbeeldingen en nieuwsbrief banners. Deze kun je dus ook inzetten voor eigen gebruik. 

Aandacht op gerenommeerde websites

We brengen jouw project(en) en bureau onder de aandacht op gerenommeerde websites en platformen over architectuur en BIM. 

Deel jouw ervaring

Architects in Ctrl is dus een hele mooie manier om jouw ontwerpen in de spotlights te zetten en andere architecten te inspireren. Ben jij net zo enthousiast als wij? Of wil je meer informatie? We komen graag met je in contact, zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw ervaringen en projecten op een passende manier aandacht kunnen geven.

Voorbeelden van Architects in Ctrl

Casestudie

Voor dit project bundelende Rijnboutt haar krachten met SBB en werd Archicad ingezet om van ontwerp tot uitvoering BIM toe te passen. De samenwerking leidde tot dit succesverhaal. "We konden met één model door alle verschillende fases heen, waardoor er geen verschillende typen software nodig waren".

Lees de casestudie

Interview

Diederik Bailleul, werkzaam bij bow architecten als BIM-manager en modeler, werkt zo’n zes jaar met Archicad. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met Archicad: “Als je eenmaal de efficiëntie van Archicad hebt geproefd, wil je niet meer zonder.”

Lees het interview

Online sessie

Hippo architecten werkt inmiddels al zo'n vijf jaar met Archicad en is gespecialiseerd in herbestemmings- en renovatieprojecten. Tijdens deze online sessie neemt projectarchitect Anke Geebelen je mee in enkele van deze projecten die zij met behulp van Archicad heeft uitgevoerd. 

Bekijk de opname

Meld je aan en vertel jouw verhaal