Wat is Architects in Ctrl?

KUBUS wil architecten graag een podium bieden voor hun werk gemaakt in Archicad. Zo krijgen onze gebruikers de mogelijkheid om hun eerlijke verhaal over Archicad te vertellen. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Dit doen we onder de naam Architects in Ctrl. Hieronder valt bijvoorbeeld een online sessie waarin de architect zijn of haar ervaring deelt, een casestudie of een interview.

Volledige controle

Met Archicad heb je in alle fases de controle volledig in handen. Controle over het ontwerpproces, controle over het samenwerken met andere partijen, controle over de planning, controle over de presentatie, controle over duurzaam en circulair ontwerpen, controle over bouwkosten, en ga zo maar door.


De voordelen voor architecten(bureaus)

Regelmatig zetten we een Nederlands of Belgisch architectenbureau in de spotlights om hun ervaringen met Archicad te delen. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van een interview of presentatie in een (online) live event, of tekstuele uitingen in de vorm van een blog of casestudie. Voor alle events en uitingen geldt: jij vertelt, en wij doen de rest (van promotie tot de uitwerking). Architects in Ctrl biedt architectenbureaus een aantal mooie voordelen:


Zichtbaarheid & naamsbekendheid

Je genereert forse zichtbaarheid voor jouw bureau en project(en). Onze promotie via diverse kanalen (o.a. nieuwsbrieven, social media en online advertenties) resulteert in zo’n 1.500.000 weergaven binnen de doelgroep van architecten en BIM’mers.

Professionele communicatie


Je krijgt professionele communicatie-uitingen van jouw project(en), denk aan social media afbeeldingen en nieuwsbrief banners. Deze kun je dus ook inzetten voor eigen gebruik.

Aandacht op gerenommeerde websites


We brengen jouw project(en) en bureau onder de aandacht op gerenommeerde websites en platformen over architectuur en BIM.

Deel jouw ervaring

Architects in Ctrl is dus een hele mooie manier om jouw ontwerpen in de spotlights te zetten en andere architecten te inspireren. Ben jij net zo enthousiast als wij? Of wil je meer informatie? We komen graag met je in contact, zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw ervaringen en projecten op een passende manier aandacht kunnen geven.

Voorbeelden van Architects in CtrlCasestudie

Sluiseiland Vianen
12 mei 2022

Voor dit project bundelende Rijnboutt haar krachten met SBB en werd Archicad ingezet om van ontwerp tot uitvoering BIM toe te passen. De samenwerking leidde tot dit succesverhaal. “We konden met één model door alle verschillende fases heen, waardoor er geen verschillende typen software nodig waren”.

Interview

Bow architecten
11 mei 2022

Diederik Bailleul, werkzaam bij bow architecten als BIM-manager en modeler, werkt zo’n zes jaar met Archicad. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met Archicad: “Als je eenmaal de efficiëntie van Archicad hebt geproefd, wil je niet meer zonder.”

Online sessie

Hippo architecten
26 april 2022

Hippo architecten werkt inmiddels al zo’n vijf jaar met Archicad en is gespecialiseerd in herbestemmings- en renovatieprojecten. Tijdens deze online sessie neemt projectarchitect Anke Geebelen je mee in enkele van deze projecten die zij met behulp van Archicad heeft uitgevoerd.Meld je aan en vertel jouw verhaal