Een dikke G van ‘Goed’ voor de Helpdesk

Klanten van KUBUS waarderen de supportafdeling met een dikke 8, blijkt uit ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Maar wat houdt zo’n cijfer nu eigenlijk concreet in? Wat kun je verwachten? Kortom: wat is écht de meerwaarde van de Helpdesk? We vroegen het degenen die dit het beste weten: onze klanten.

Dé Renovatietool voor architecten

Architecten kunnen er niet meer omheen: renoveren krijgt een steeds groter aandeel in bouwprojecten. En omdat er met allerlei factoren rekening gehouden moet worden, kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. De Renovatietool van Archicad biedt de oplossing. Hiermee markeer je in een handomdraai wat bestaande bouw is en wat er gesloopt of nieuw gebouwd moet worden.

Bekijk de Archicad roadmap

Begin april heeft Graphisoft de eerste versie van haar openbare roadmap vrijgegeven. Deze online informatiebron biedt iedereen inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van Archicad, BIMcloud en BIMx. Met de roadmap komt Graphisoft tegemoet aan de behoefte aan meer transparantie en open communicatie. Lees het blog >>

Archicad BIMcloud: dé oplossing voor optimaal samenwerken

Efficiënt samenwerken met andere teamleden en bouwpartijen is voor veel architecten meer noodzaak dan luxe. Door de coronacrisis kwam daar de behoefte ‘op afstand’ bij en werd hybride werken een begrip. De oplossing? Archicad BIMcloud! In deze blog lees je hoe BIMcloud werkt en welke voordelen het jou als architect oplevert.

Nieuwe Archicad KeyMember Editie nu beschikbaar

Vanaf vandaag is de nieuwe KeyMember Editie beschikbaar voor Archicad KeyMembers! Deze beschikt onder andere over een DesignLCA add-on voor Nederland en België, een uitgebreidere Meetstaat Manager voor de Belgische markt én nieuwe bibliotheekobjecten. In dit blog lees je er alles over.

Design LCA in Archicad

Design LCA in Archicad

Een van de nieuwste toevoegingen in Archicad is de DesignLCA. Via deze unieke, gratis plug-in analyseer je de levenscyclus van materialen terwijl je ontwerpt. (LCA: Life Cycle Analysis). En daar hoef je niet eens een LCA-expert voor te zijn! In deze blog vertellen we je alles over de DesignLCA in Archicad.