Uitdagende markt biedt ook kansen: Archicad-gebruikers vertellen

De berichten in de media liegen er niet om. De huizenmarkt zit op slot en dat merken veel architectenbureaus. Toch hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten. In deze blog vertellen onze klanten hoe zij met de uitdagingen in de markt omgaan en hoe Archicad hen hierbij kan ondersteunen.

7 cruciale argumenten om Archicad te overwegen

Omdat je als architect dagelijks met ontwerpsoftware werkt, is het essentieel dat deze goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. In dit artikel lees je 7 argumenten die cruciaal zijn om een switch naar Archicad te overwegen.

Ontdek wat Archicad 27 voor jou in petto heeft

Op 27 september wordt Archicad 27 gelanceerd. Een moment waar veel Archicad-gebruikers reikhalzend naar uitkijken; Graphisoft belooft met deze versie immers een flink aantal innovaties die je een nóg betere ontwerpervaring geven. Maak kennis met de nieuwste features!

Waarom zij voor Archicad kozen

BIM’men brengt nieuwe kansen met zich mee, maar zeker ook uitdagingen. Denk je aan een overstap? Dan is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Ervaringen van andere gebruikers helpen hierbij. In deze blog vertellen onze klanten zélf waarom zij voor Archicad kozen.

Stap voor stap aan de slag met BIM

Building Information Modeling (BIM) biedt een grote meerwaarde op het gebied van samenwerking, communicatie en het beheren van modellen. Toch schrikt de term sommige bureaus ook af en zijn er twijfels of ‘BIM’ wel past binnen hun bestaande denk- en werkwijzen. In deze stapsgewijze handleiding leggen we je uit hoe je eenvoudig de sprong kan wagen.

Een dikke G van ‘Goed’ voor de Helpdesk

Klanten van KUBUS waarderen de supportafdeling met een dikke 8, blijkt uit ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Maar wat houdt zo’n cijfer nu eigenlijk concreet in? Wat kun je verwachten? Kortom: wat is écht de meerwaarde van de Helpdesk? We vroegen het degenen die dit het beste weten: onze klanten.