Nieuwe Archicad KeyMember Editie nu beschikbaar

Vanaf vandaag is de nieuwe KeyMember Editie beschikbaar voor Archicad KeyMembers. Goed nieuws, want hiermee ervaar jij als architect nog meer voordelen in je ontwerpproces. Wat denk je bijvoorbeeld van de DesignLCA voor Nederland en België waarmee je duurzaamheid in je ontwerp binnen Archicad integreert? Of een uitgebreidere Meetstaat Manager voor de Belgische markt? In dit blog lees je er alles over. 
 

DesignLCA

Een van de grootste uitdagingen van deze tijd is de wereldwijde CO2-emissie. 38 procent wordt veroorzaakt door de bouw. Hoe mooi is het dan als je als architect een rol kan spelen in de verkleining van de voetafdruk van je ontwerpen? Met de release van de nieuwe KeyMember Editie heb je daar extra mogelijkheden voor. Zo is, naast de energie-evaluatietool EcoDesigner STAR, nu ook de DesignLCA beschikbaar voor Nederland en België. Deze add-on zorgt voor een unieke integratie van BIM en LCA waarmee je de milieubelastende factoren van verschillende ontwerpvarianten vergelijkt en stuurt. Op die manier kun je, tijdens het ontwerpproces, een onderbouwde duurzaamheidsstrategie bepalen en circulaire gebouwen ontwerpen. 
Meer informatie >>

Meetstaat Manager

Voor de Belgische markt heeft de Meetstaat Manager een interessante uitbreiding ondergaan. In deze KeyMember Editie kun je met één druk op de knop data uit de Meetstaat Manager naar Visma Bouwsoft sturen. Meer informatie >>

Archicad KeyMember bibliotheek

In de vernieuwde KeyMember Editie worden ook twee bibliotheekobjecten geïntroduceerd. Het eerste is een zonnepaneelobject met bijbehorend label om de aantallen en het vermogen weer te geven. Dit object kun je gebruiken in combinatie met de EcoDesigner STAR. Het tweede is een object om het temperatuurverloop en de dampspanning in een constructie te berekenen en weer te geven.  


Over de Archicad KeyMember Editie

De KeyMember Editie is speciaal door KUBUS ontwikkeld voor de Nederlandse en Vlaamse markt en bevat veel bijkomende voordelen. Zo heb je onder andere de beschikking over aanvullende bibliotheekobjecten en geïntegreerde werkmethodieken, uitgebreide projecttemplates, exclusieve add-ons en voorgedefinieerde lijsten met modelinformatie. Elke release biedt weer extra interessante mogelijkheden om je werkplezier te verhogen en de kwaliteit van je ontwerpen verder te verbeteren. Je kunt de KeyMember Editie aanschaffen wanneer je een Archicad KeyMember Abonnement hebt. Meer weten over de Archicad KeyMember Editie? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan