Webinars | Online leren

op ieder gewenst moment | online

Een paar keer per maand verzorgen we webinars die meer uitleg geven over onze BIM producten. Ook kun je onze webinars terug kijken op ieder gewenst moment.

Online seminar 'Samenwerken met modellen uit Revit, ARCHICAD, Tekla en meer'

16 april, om 14:00 uur | Online

BIM modellen controleren op fouten, dat voorkomt uitvoeringsfouten en onvoorziene kosten op de bouwplaats. Alle modellen worden samengevoegd tot één integraal BIM model. Het ene model komt uit Revit, het andere uit ARCHICAD. En ook in bijvoorbeeld Tekla is het een en ander gemodelleerd. Hoe combineer je deze modellen nou precies? Zijn ze wel voldoende afgestemd op elkaar? En welke taal spreken ze dan? Gaat er niks verloren? Hoe communiceer je de gevonden fouten met de verantwoordelijken? Met Solibri heb je het juiste gereedschap in handen.

Testdrive ARCHICAD

in overleg | Online

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij testdrives. Volledig vrijblijvend kun je ARCHICAD ervaren onder begeleiding en toeziend oog van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.

Testdrive Solibri

in overleg | Online

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij testdrives. Volledig vrijblijvend kun je Solibri ervaren onder begeleiding en toeziend oog van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.