Testdrive ARCHICAD en Solibri

iedere maand | Eindhoven, Hasselt, Amsterdam en Erpe Mere

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij testdrives. Volledig vrijblijvend kun je ARCHICAD en Solibri komen ervaren onder begeleiding van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.

BIMPraat: BIM en issuemanagement, een sterke combi

26 september 2019 | Eindhoven

Deze BIMPraat is de eerste BIMPraat on Tour. Tijdens deze sessie leert u hoe u een effectief BIM-proces creëert met Issuemanagement. Complexe spreadsheet, storende telefoontjes en rommelig e-mailverkeer om BIM-issues te communiceren en beheren: het is niet meer van deze tijd. Vanaf het ontwerp, tijdens de uitvoeringsvoorbereiding, maar ook bij de uitvoering is issuemanagement belangrijk. Het voorkomt fouten en dubbel werk, en het geeft heel veel overzicht in het BIM proces.

Bedrijven die in BIM werken, vinden steeds meer fouten in aangeleverde modellen. Hoe zorgen zij ervoor dat deze fouten worden opgelost? Dat is één van de centrale vragen tijdens deze BIMPraat. Ronald de Graan van KUBUS behandelt manieren om met BIM slimmer samen te werken in projectteams en hoe met issuemanagement meer valt te halen uit het BIM-proces. Tevens presenteren Bilal Kechou en Arjan Toet van Schiphol Nederland BV aan de hand van een praktijkvoorbeeld hoe zij omgaan met issuemangement.
   

ARC Awards

7 november | Pakhuis West, Amsterdam

ARC Awards is een initiatief van de Architect, in samenwerking met partners. KUBUS is een van de hoofdsponsors van dit event. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, stedenbouw, jong talent en oeuvre.