Seminar 'Architecten aan het woord' - Nederland

28 mrt t/m 16 mei | 8 locaties in Nederland

De aankomende maanden organiseert KUBUS op maar liefst acht locaties in Nederland seminars waar architectenbureau's die met ARCHICAD werken vertellen waarom zij gekozen hebben voor ARCHICAD en hoe zij de stap naar dit BIM pakket ervaren hebben. Daarnaast zal KUBUS wat dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminars zijn bedoeld voor architecten en bouwkundigen die meer willen weten over een geïntegreerde modelgebaseerde manier van werken en over de beste ontwerpsoftware met alle vrijheid in creativiteit. Kies de datum of locatie die jou het meeste aanspreekt en meld je aan.

Seminarie "Architecten aan het woord" - België

28 mrt t/m 17 mei 2019 | 5 verschillende locaties in België

De aankomende maanden organiseert KUBUS op verschillende locaties in Vlaanderen seminaries waar architectenbureau's die met ARCHICAD werken vertellen waarom zij gekozen hebben voor ARCHICAD en hoe zij de stap naar dit BIM pakket ervaren hebben. Daarnaast zal KUBUS wat dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminaries zijn bedoeld voor architecten die nog niet werken met ARCHICAD en die meer willen weten over een geïntegreerde modelgebaseerde manier van werken en over de beste ontwerpsoftware met alle vrijheid in creativiteit.

Testdrive ARCHICAD en Solibri

iedere maand | Eindhoven, Hasselt, Amsterdam en Erpe Mere

Het oriënteren op de juiste software kan een hele klus zijn. Daarom organiseren wij testdrives. Volledig vrijblijvend kun je ARCHICAD en Solibri komen ervaren onder begeleiding van onze productspecialisten. Een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren.

Ontbijtsessies Circulair Design

9 en 11 april 2019 | Amsterdam

Leer meer over BIM & Circulair Design tijdens een ontbijtsessie. Op 9 en 11 april dekken we de ontbijttafel voor diegenen die graag meer willen weten over BIM in relatie tot Circulair Design. De ontbijtsessies vinden plaats bij Strandzuid, dat op het terrein van de RAI gesitueerd is. Echter zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding. Rond 10:00 uur eindigt ons programma en kunt u de beurs Building Holland bezoeken, die op dat moment in de RAI plaatsvindt. 
   

BIMPraat: BIM en issuemanagement, een sterke combi

11 april 2019 | Eindhoven

Deze BIMPraat is de eerste BIMPraat on Tour. Tijdens deze sessie leert u hoe u een effectief BIM-proces creëert met Issuemanagement. Complexe spreadsheet, storende telefoontjes en rommelig e-mailverkeer om BIM-issues te communiceren en beheren: het is niet meer van deze tijd. Vanaf het ontwerp, tijdens de uitvoeringsvoorbereiding, maar ook bij de uitvoering is issuemanagement belangrijk. Het voorkomt fouten en dubbel werk, en het geeft heel veel overzicht in het BIM proces.

Bedrijven die in BIM werken, vinden steeds meer fouten in aangeleverde modellen. Hoe zorgen zij ervoor dat deze fouten worden opgelost? Dat is één van de centrale vragen tijdens deze BIMPraat. Ronald de Graan van KUBUS behandelt manieren om met BIM slimmer samen te werken in projectteams en hoe met issuemanagement meer valt te halen uit het BIM-proces. Tevens presenteren Bilal Kechou en Arjan Toet van Schiphol Nederland BV aan de hand van een praktijkvoorbeeld hoe zij omgaan met issuemangement.
   

Seminarie "Bouwbedrijven aan het woord" - België

4 april en 16 april | Brussel en Lummen

In april organiseert KUBUS België twee ontbijtseminaries waar bouwbedrijven die met Solibri, BIMcollab & BIMcollab ZOOM werken, vertellen over hun keuze en ervaringen met deze BIM oplossingen . Daarnaast zal KUBUS dieper ingaan over wat het voor de organisatie betekent als dit soort verandertrajecten worden ingezet.

Deze gratis seminaries zijn bedoeld voor aannemers en architecten die nog niet werken met Solibri, BIMcollab, BIMcollab ZOOM en die meer willen weten over modelcontrole en het optimaliseren van communicatie.