Header_Kubuspatroon-14

Archicad Ondersteuning op maat

Samengesteld op basis van jouw behoeften

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je na het volgen van de Archicad Basiscursus je kennis verder uitbreiden? Of werk je al een tijdje met Archicad, maar heb je behoefte aan extra uitleg of kennis, bijvoorbeeld in de vorm van een cursus voor gevorderden? Met Ondersteuning op maat kijken we naar jouw behoeften. Van verdieping in een bepaald onderwerp of niche markt tot het inrichten van templates, en van het stroomlijnen van de werkmethodiek tot hulp bij het opstarten van een project. Wat je hulpvraag ook is, onze Archicad experts staan voor zowel beginnende als meer ervaren Archicad gebruikers klaar!

KAW Architecten maakte, en maakt nog steeds, geregeld gebruik van Ondersteuning op maat. Benieuwd naar de ervaringen van dit bureau? Lees de casestudie!

Meer weten over Ondersteuning op maat?

Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen of vul je gegevens in, een van onze collega’s neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen te bespreken.

Meer info? Vul je gegevens in:

“Archicad leent zich uitstekend voor onze projecten. Ook de ondersteuning die we van KUBUS krijgen wordt erg gewaardeerd.”


Julius Oud (SeARCH, architecture and urban planning)

Wat is er mogelijk?

Er zijn verschillende typen ondersteuning mogelijk, waardoor er altijd wel een passende vorm te creëren is. Denk bijvoorbeeld aan hulp en extra uitleg op het gebied van:

  • Archicad cursus voor gevorderden: Vergroot je kennis over een bepaald onderwerp, zoals renovaties, of het gebruik van bepaalde gereedschappen (denk bijvoorbeeld aan de Curtain Wall Tool of Interactive Schedules).
  • Ontwikkeling templates: Laat ons jouw templates inrichten, speciaal afgestemd op jouw bureau en type projecten.
  • Stroomlijnen van de werkmethodiek: Ontwerpen, detailleren, visualiseren of presenteren? Wij ondersteunen graag bij het optimaliseren van je werkmethodieken.
  • Projectbegeleiding: Een groot of ingewikkeld project? Of een eerste project opstarten in BIM? Een van onze experts helpt je graag op weg.
  • Archicad Project Audit: Duik samen met een van onze BIM experts in je huidige werkprocessen om deze verder te optimaliseren.

Praktische informatie

Hoe lang duurt de ondersteuning?
De duur van onze ondersteuning is afhankelijk van je vraag en wensen. Het benodigde aantal uren of dagen wordt vooraf in overleg afgestemd.

Wat kost de ondersteuning?
De kosten zijn afhankelijk van het benodigde aantal uren of dagen. Dit aantal, en de bijbehorende kosten, worden in overleg afgestemd.

Waar vindt de ondersteuning plaats?
Ondersteuning op maat kan zowel online als op locatie aangeboden worden.

Architectenregister (NL)

Onze cursussen worden door het architectenregister erkend als activiteiten voor permanente beroepsontwikkeling. Bij elke cursus staat het aantal PBO uren vermeld. Zie ook de website van het architectenregister.

KMO-portefeuille (BE)

Wij zijn gecertificeerd als ‘Erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding’. Door deze subsidieregeling kun je een deel van de kosten van een van onze opleidingen terugkrijgen. Lees hier meer.

Permanente vorming (BE)

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft KUBUS geaccrediteerd voor al haar cursussen en activiteiten. Architecten en architect-stagiairs krijgen vormingspunten voor deelname hieraan.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.