Archicad-licenties aanschaffen?

NU TOT 25% KORTING
OP ARCHICAD

Wil je (extra) Archicad-licenties aanschaffen? Dan is dít het moment. In aanloop naar de feestdagen bieden we namelijk graag een cadeau aan: tot en met 22 december ontvang je een korting tot 25%* op Archicad wanneer je hierbij ook het KeyMember abonnement en de KeyMember Editie aanschaft.

Ontdek de voordelen

Geregeld ontmoeten we architecten die vertellen dat ze met hun huidige software tegen beperkingen aanlopen. De een spreekt over een grote mate van inflexibiliteit, crash- en foutgevoeligheid, de ander over beperkte ontwerpmogelijkheden en een te complex ontwerpproces. Archicad biedt hier een oplossing voor! Ontdek in deze Archicad demo van slechts 20 minuutjes hoe.

Webinar ‘Naadloos overstappen op Archicad’

Denk jij aan een overstap? Dan is het goed om te weten wat daarbij komt kijken. Het webinar ‘Naadloos overstappen op Archicad’ geeft je hier een duidelijke indruk van. Tijdens dit webinar, op 5 december, omschrijft BIM Consultant Michiel Neven onder andere hoe een overstapproces eruit kan zien en welke begeleiding KUBUS biedt. Schrijf je hier vrijblijvend in!

5 redenen om voor Archicad te kiezen

  • Ontworpen voor én door architecten
  • Maximale ontwerpvrijheid
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • OpenBIM
  • Ondersteuning vanuit KUBUS

Tevreden Archicad-gebruikers


”Het grote voordeel van Archicad is dat het een grafisch en intuïtief programma is waarmee je echt aan het ontwerpen bent.”

– Florentine van der Vaart

”Het gebruiksgemak van Archicad is veel beter dan bij andere BIM-software. Het is echt gemaakt voor architecten.”

– Laura Janssens

”Als ik ergens niet uitkom, neem ik contact op met de Helpdesk en krijg ik vlot en deskundig advies terug.”

– Iggie Dekkers

*Actievoorwaarden: De actie is geldig van 20 november t/m 22 december 2023 bij het aankopen van een Archicad licentie inclusief KeyMember Abonnement & KeyMember Editie. Het exacte kortingspercentage is afhankelijk van de combinatie van Archicad-producten die je aanschaft. De actie is niet geldig op reeds gedane aankopen.