Start het jaar goed met Archicad

De eindejaarsfeestjes en nieuwjaarsborrels zitten erop. Tijd om met frisse energie je goede (ontwerp)voornemens waar te maken! Niet meer tussen software schakelen, sneller werken, meer ontwerpplezier en een makkelijker ontwerpproces… Wat zou jij graag willen voor je bureau? In deze video ontdek je hoe Archicad je helpt je ambities te realiseren.

Naadloos overstappen op Archicad: hoe pak je dit aan? 

Ben jij een architect die het liefst in 2D tekent? Heb je het idee dat 3D niet aan jou besteed is omdat het te ingewikkeld en te gedetailleerd is? Of ben je van mening dat jouw projecten te veel maatwerk zijn om in een 3D-pakket te kunnen gieten? Bekijk dan het webinar!

Downloadbare Archicad Demo | Ontdek de voordelen van Archicad

Downloadbare Archicad Demo | Ontdek de voordelen van Archicad

In deze kant-en-klare demo laten we de complete workflow van een Archicad project zien: van ontwerpen tot opmaken en presenteren. Ook de meest gebruikte features van Archicad komen aan bod. Download nu de demo! Deze demo is direct online te bekijken en bedoeld voor mensen die nog niet met Archicad werken

Behoud de controle tijdens het BIM-proces met Archicad | Orange Architects

In deze sessie van Architects in Ctrl met Orange Architects delen Rik Meijer en Max Hissink hun inzichten over hoe Archicad het bureau in staat stelt om de controle te behouden gedurende elke fase van het BIM-proces.

BIM in het onderwijs

Ben je docent en wil jij weten hoe Archicad en BIMcollab jouw onderwijsprogramma kan ondersteunen en aanvullen? Of gebruik je Archicad al, maar ben je benieuwd naar alle extra mogelijkheden die KUBUS en Graphisoft je kunnen bieden? In dit webinar vertelt BIM Consultant Gijs Verhagen je er alles over.

Ontdek Archicad 27

In deze online demo worden de nieuwste Archicad 27 features op het gebied van ontwerpen, samenwerken, visualiseren en documenteren besproken. Meld je aan!

Flexibel landschappen modelleren in Archicad

In dit webinar legt de Deense architect Thomas Graabæk, onder begeleiding van BIM Consultant Gijs Verhagen, uit hoe landschapsontwerpen ontstaan vanuit een creatief proces en vervolgens worden uitgewerkt in 2D-plannen en 3D-modellen voor visualisaties.

Van nieuwbouw naar renovatie met Archicad | Office Winhov

Ontdek hoe Office Winhov in slechts 4 jaar met succes de overstap naar Archicad heeft gemaakt en zich heeft gericht op een innovatieve benadering van bestaande bouw.

Aglemeen beeld Archicad Summer Experience

5 manieren om tijd te besparen in jouw ontwerpproces

Archicad biedt verschillende tools en werkwijzen om tijd te besparen. Tijdens dit webinar licht BIM Consultant Gijs Verhagen deze toe. Zo krijg je een goed beeld van de kracht van Archicad op het gebied van efficiëntie en tijdbesparing.

3D-modelleren met het gemak van 2D

Ben jij een architect die het liefst in 2D tekent? Heb je het idee dat 3D niet aan jou besteed is omdat het te ingewikkeld en te gedetailleerd is? Of ben je van mening dat jouw projecten te veel maatwerk zijn om in een 3D-pakket te kunnen gieten? Bekijk dan het webinar!

7 cruciale argumenten om Archicad te overwegen

Als architect werk je dagelijks met ontwerpsoftware. Daarom is het van belang dat de software bij je past en jou de mogelijkheden biedt die je nodig hebt. In deze video komen 7 argumenten aan bod om de switch naar Archicad te overwegen.

Van schets naar gebouw: de rol van Archicad bij Dok architecten

Het schetsontwerp vormt een integraal onderdeel van het ontwerpproces bij Dok architecten. Maar hoe wordt deze schetscultuur geïntegreerd in het werken met Archicad? En hoe worden de mogelijkheden van Archicad optimaal benut voor deze bijzondere projecten?

Stap voor stap aan de slag met BIM

Dit webinar is voor architecten die nog niet met Archicad werken.  Ben jij benieuwd wat BIM voor jouw bureau kan betekenen? BIM Consultant Gijs Verhagen vertelt je wat precies de toegevoegde waarde is en hoe je in jouw eigen tempo, laagdrempelig kunt overschakelen naar BIM. Bekijk nu het webinar!

Optimaal samenwerken dankzij BIMcloud

BIMcloud biedt veel voordelen op het gebied van real-time samenwerking in Archicad. Veel Archicad-gebruikers maken reeds gebruik van BIMcloud Basic. Er zijn echter nog andere mogelijkheden op het gebied van BIMcloud. Bekijk de video en ontdek de voordelen.

BIM van aanbesteding tot uitvoeringsfase | Goedefroo architects

Goedefroo architects merkt dat de bouwwereld niet stilstaat en steeds meer de stap naar BIM zet. Archicad geeft hen de mogelijkheid om hierin mee te gaan. In deze online sessie vertellen ze aan de hand van project Kaai City hoe zij BIM eigen hebben gemaakt. Bekijk nu de opname!

Archicad voor architectuur & interieur | BALK Architects

In deze editie van Architects in Ctrl vertelt Sander van de Weijer van BALK Architects aan de hand van een bijzonder renovatie- & interieurproject hoe Archicad zijn bureau van A tot Z ondersteunt.

Webinar | 7 voordelen van ontwerpen in 3D

Webinar | 7 voordelen van ontwerpen in 3D

3D-modelleren biedt veel voordelen ten opzichte van 2D-tekenen. Jij wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken, en je kunnen focussen op het ontwerpproces? In deze video vertelt BIM Consultant Michelle Vrolix wat de 7 grootste voordelen zijn van ontwerpen in 3D-software. Deze opname is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.

Webinar | Dé intuïtieve interface van Archicad

Webinar | Dé intuïtieve interface van Archicad

Archicad staat bekend als de meest intuïtieve BIM-software in de markt. Maar wat houdt dat precies in? En minstens zo belangrijk: hoe ervaar jij als architect hier de voordelen van? Deze opname is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.

Header_KubusPatroon_Smal

De nieuwste events zien?