Stap voor stap aan de slag met BIM

Dit webinar is voor architecten die nog niet met Archicad werken.  Ben jij benieuwd wat BIM voor jouw bureau kan betekenen? BIM Consultant Gijs Verhagen vertelt je wat precies de toegevoegde waarde is en hoe je in jouw eigen tempo, laagdrempelig kunt overschakelen naar BIM. Meld je aan voor het webinar!

Optimaal samenwerken dankzij BIMcloud

BIMcloud biedt veel voordelen op het gebied van real-time samenwerking in Archicad. Veel Archicad-gebruikers maken reeds gebruik van BIMcloud Basic. Er zijn echter nog andere mogelijkheden op het gebied van BIMcloud. Bekijk de video en ontdek de voordelen.

Architects in Ctrl met Goedefroo+Goedefroo | KUBUS

Goedefroo+Goedefroo merkt dat de bouwwereld niet stilstaat en steeds meer de stap naar BIM zet. Archicad geeft hen de mogelijkheid om hierin mee te gaan. In deze online sessie van Architects in Ctrl vertellen ze aan de hand van project Kaai City, een stadsuitbreiding in Kortrijk, over hoe zij BIM eigen hebben gemaakt.

Header_1600x685_BALK-met-AIC-logo

BALK Architects | Sander van de Weijer

In deze editie van Architects in Ctrl vertelt Sander van de Weijer van BALK Architects aan de hand van een bijzonder renovatie- & interieurproject hoe Archicad zijn bureau van A tot Z ondersteunt.

Webinar | 7 voordelen van ontwerpen in 3D

Webinar | 7 voordelen van ontwerpen in 3D

3D-modelleren biedt veel voordelen ten opzichte van 2D-tekenen. Jij wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken, en je kunnen focussen op het ontwerpproces? In deze video vertelt BIM Consultant Michelle Vrolix wat de 7 grootste voordelen zijn van ontwerpen in 3D-software. Deze opname is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.

Webinar | Dé intuïtieve interface van Archicad

Webinar | Dé intuïtieve interface van Archicad

Archicad staat bekend als de meest intuïtieve BIM-software in de markt. Maar wat houdt dat precies in? En minstens zo belangrijk: hoe ervaar jij als architect hier de voordelen van? Deze opname is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.

Header_KubusPatroon_Smal

De nieuwste events zien?