BIM’mers aan het woord | Orange Architects

Met de integrale ontwerpaanpak van Orange Architects is duurzaamheid in al hun gebouwen vanaf de eerste schetsen een belangrijk ontwerpmotief. Orange Architects werkt vanuit een brede definitie van duurzaamheid, die gebaseerd is op drie pijlers: WORLD | WE | VALUE. De missie van Orange is om deze thema’s in alle projecten te laden en samen te brengen.

Door BIM wordt het werk efficiënter, gaat het sneller en maken ze minder fouten. Ook is het werk leuker geworden: ze modelleren van de eerste schets tot de oplevering van een project. Een project is daardoor op elk gewenste moment inzichtelijk te maken voor de opdrachtgever, adviseurs en aannemer. BIM is een uitstekend middel om met elkaar kwaliteit te waarborgen. Benieuwd hoe Orange Architects het belang van BIM ervaart? In deze sessie van BIM’mers aan het woord vertelt Florentine van der Vaart je hier alles over.

Over Florentine

Florentine is afgestudeerd als architect aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst en als interieurarchitect aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Die verschillende disciplines samen dragen in haar ogen bij aan de kwaliteit van een ontwerp. Het één sluit het ander niet uit. Samen zijn ze sterk en aan elkaar verbonden! Bij diverse architectenbureaus heeft Florentine ervaring opgedaan in het ontwerpen van interieurs, scholen, hotels, distributiecentra en woongebouwen. Sinds 2017 werkt Florentine met trots bij Orange Architects.

Bekijk de recording