Webinar | 7 redenen waarom BIM-specialisten voor BIMcollab kiezen

Webinar | 7 redenen waarom BIM-specialisten voor BIMcollab kiezen

De weg naar het creëren van een clash-vrij, hoogwaardig BIM-model is niet altijd even makkelijk. Werken met verschillende teams en software, tientallen modellen en duizenden clashes en issues, vereist goed overzicht en moeiteloze communicatie. Maar, zoals veel BIM-specialisten zullen beamen, is het creëren van efficiënte workflows makkelijker gezegd dan gedaan. 
 
Bijvoorbeeld:

  • Wat is de beste manier om te communiceren tussen teams, zonder constant tussen tools en platforms te moeten switchen?
  • Hoe zorg je ervoor dat jij en je team – automatisch – toegang hebben tot de laatste modelversies en up to date issues?
  • En hoe hou je zowel de progressie als de historie van je project makkelijk bij?

 
Dit zijn slechts een aantal uitdagingen waar alle BIM-specialisten mee te maken krijgen. Met het ultieme doel om hoogwaardige BIM-modellen te creëren en faalkosten tijdens de bouw tegen te gaan.
 
Tijdens dit webinar laten we je zien waarom veel BIM-specialisten ervoor kiezen om te werken met BIMcollab’s krachtige combinatie van modelvalidatie en issuemanagement. En hoe hiermee veelvoorkomende uitdagingen binnen BIM-projecten, zoals eerder beschreven, worden opgelost. Want door de juiste tools te kiezen, is het creëren van perfecte modellen geen issue meer!

Vul het formulier in en ontvang de link naar de opname van het webinar in je mail.