ArchiCafé

Archicad 27: het inzetten van ontwerpvarianten

Dit ArchiCafé is voor architecten die al met Archicad werken. Is dit niet het geval, maar ben je wel wel benieuwd naar Archicad 27? Meld je dan aan voor de online demo over Archicad 27.

Op 27 september wordt Archicad 27 gelanceerd! Eén van de nieuwe features die hierbij beschikbaar komt, zijn de ontwerpvarianten. De geïntegreerde beheerfunctie voor ontwerpvarianten in Archicad 27 biedt de mogelijkheid om ontwerpopties te evalueren en aan klanten te presenteren. Zo ontwerp je, ongeacht de grootte of schaal van het project, snel het beste ontwerpalternatief.  

Tijdens dit ArchiCafé zoomen we in op ontwerpvarianten en hoe je deze kan inzetten. Natuurlijk komen ook een aantal andere nieuwe features aan bod. 

Meld je nu aan en ontdek wat Archicad 27 voor jou in petto heeft! Kun je er niet bij zijn? Meld je dan alsnog aan en ontvang de opname achteraf. 

Online

28 sep 2023

14:00 – 15:30

Gratis

Header_KubusPatroon_Smal

“Het werken met ontwerpvarianten is voor elke architect een basis. De Design Option-tool in Archicad 27 biedt dan ook een enorme meerwaarde in de dagelijkse ontwerppraktijk.”

Ronald de Graan, Director of Customer Success, KUBUS