Events

 

Architects | The Class of 2020
Events

Architects | The Class of 2020

Dat 2020 heel anders is verlopen dan we hadden gehoopt, is een feit. Maar, let’s face it, niet álles was negatief. Van thuiswerken tot ontelbare Zoom-meetings: we kunnen het tegenwoordig allemaal. Voor velen was de  lockdown zelfs nét dat duwtje in de rug om de sprong in het diepe te wagen. In The Class of 2020 vertellen architecten wat de COVID19-crisis voor hen in petto had.

Workshop Solibri | Januari
Workshops

Workshop Solibri | Januari

Door deelname aan deze workshop leer je dat kostbare fouten eenvoudig opgespoord kunnen worden vóórdat ze gemaakt zijn. De basis van model checking wordt behandeld, maar ook de geavanceerde concepten van regelsets komen aan bod. De workshop is voor iedereen die nog niet met Solibri heeft gewerkt. 

Metriek | Sebastiaan Leenknegt
BIM'mers aan het woord

Metriek | Sebastiaan Leenknegt

Metriek Architecten en Ingenieurs is een geïntegreerde studio voor architectuur en engineering, gericht op architectuur, constructies en openbare ruimte. Metriek werkt nu ongeveer een jaar met Archicad. Achicad/BIM/3D wordt vooral toegepast bij renovatieprojecten en historische façades, zoals verbouwingen van herenhuizen in Brussel.

De mogelijkheden van Archicad
Online demonstratie

De mogelijkheden van Archicad

Benieuwd naar de mogelijkheden van Archicad? Tijdens deze demo worden alle basics en handige features gedemonstreerd, zodat jij alle nodige info hebt om een weloverwogen keuze van BIM-software te maken. Schrijf je in en ontdek vele voordelen!

De mogelijkheden van Solibri
Online demonstratie

De mogelijkheden van Solibri

Wil je wat meer van Solibri zien voordat je de keuze maakt welke BIM-modelcheckingsoftware het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Schrijf je dan in voor deze online demo. Wij laten je zien wat de kracht van Solibri is. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Solibright | ILS 2.0 met Solibri
Solibright

Solibright | ILS 2.0 met Solibri

In deze eerste editie van Solibright nemen we je mee in de BIM Basis ILS 2.0 versie met Solibri. Deelname is gratis én uitsluitend voor Solibri KeyMembers.

Events uit het verleden zien?

Ga naar het archief