BIM'mers aan het woord

RAUMPLAN | David Klinkhamer & Roel van der Zeeuw

Na voor verschillende gerenommeerde architectenbureaus te hebben gewerkt, hebben David Klinkhamer en Roel van der Zeeuw in 2019 RAUMPLAN opgericht. Een jong bureau met grote ambitie. Zij werken aan verschillende, middelgrote woningbouwprojecten en publieke gebouwen in Nederland. Door geruime ervaring met verschillende BIM-pakketten is bij de start van het bureau direct de bewuste keuze gemaakt voor werken met Archicad.

Tijdens deze sessie van BIM'mers aan het Woord vertellen David en Roel wat BIM'men voor hen betekent en hoe zij dit inzetten bij het creëren van projecten in alle schalen.
Schrijf je nu in

Met een achtergrond in zowel architectuur als bedrijfskunde combineert David de praktijk van architectuur met ondernemerschap. Voordat hij RAUMPLAN oprichtte werkte David bij Marc Koehler Architects, waar hij met het ontwerpteam verschillende prijzen binnen heeft gehaald.

Voordat Roel RAUMPLAN oprichtte werkte hij onder de naam Roel van der Zeeuw Architecten aan uiteenlopende architectonische projecten in zowel binnen- als buitenland. Roel heeft ruime ervaring opgedaan in het ontwerp en procesmanagement van coöperatieve woningbouwontwikkelingen en won als projectarchitect van Superlofts Blok Y de prijs voor Beste Gebouw van het Jaar 2018.