Solibright

Visualiseren met de Selection Basket

Visualiseren met de Selection Basket

In Solibri is het mogelijk om componenten te visualiseren via de Selection Basket. Met slechts één of een paar ‘clicks' alle binnenwanden van de kelder weergeven of kozijnen van een bepaald type, dat kan via de Selection Basket. In deze Solibright wordt kort uitgelegd hoe de Selection Basket werkt voor de uitstekende basis. Verder wordt ingegaan op de visualisatie-mogelijkheden en de toepassing van de Selection Basket binnen andere onderdelen van Solibri.

Het volgende komt tijdens deze Solibright aan bod:
  • Waarom de Selection Basket gebruiken?
  • Hoe visualiseer ik componenten met de Selection Basket?
  • Waar zijn de Selection Basket Tools aanwezig en waarom?
  • Hoe kan de Selection Basket gebruikt worden in combinatie met Information TakeOff?
  • Hoe kan de Selection Basket gebruikt bij checking?
  • Q&A
Meld je nu aan

Deelname is gratis én uitsluitend voor Solibri KeyMembers.

Solibright wordt georganiseerd voor het bijleren en bewustwording van de mogelijkheden rondom Solibri. Deze bijeenkomsten zijn gericht op het delen van kennis en een beter gebruik van Solibri. Ze hebben elk een eigen thema met praktische tips over de laatste Solibri-versie en KeyMember Editie.

Geniet van de vele voordelen

Als KeyMember mag je alle Solibrights bijwonen. Deze kennissessies worden bijna maandelijks georganiseerd door onze BIM-specialisten en zorgen ervoor dat jouw kennis over het gebruik van Solibri up-to-date blijft, en meer verdieping kent. Daarnaast heeft KeyMember zijn ook vele andere voordelen. Lees meer >
Aanmelden voor deze Solibright