Webinars

Webinar | 7 redenen waarom BIM-specialisten voor BIMcollab kiezen

De weg naar het creëren van een clash-vrij, hoogwaardig BIM-model is niet altijd even makkelijk. Werken met verschillende teams en software, tientallen modellen en duizenden clashes en issues, vereist goed overzicht en moeiteloze communicatie. Maar, zoals veel BIM-specialisten zullen beamen, is het creëren van efficiënte workflows makkelijker gezegd dan gedaan. Schrijf je gratis in.
 
Bijvoorbeeld:
  • Wat is de beste manier om te communiceren tussen teams, zonder constant tussen tools en platforms te moeten switchen?
  • Hoe zorg je ervoor dat jij en je team – automatisch – toegang hebben tot de laatste modelversies en up to date issues?
  • En hoe hou je zowel de progressie als de historie van je project makkelijk bij?
 
Dit zijn slechts een aantal uitdagingen waar alle BIM-specialisten mee te maken krijgen. Met het ultieme doel om hoogwaardige BIM-modellen te creëren en faalkosten tijdens de bouw tegen te gaan.
 
Tijdens dit webinar laten we je zien waarom veel BIM-specialisten ervoor kiezen om te werken met BIMcollab’s krachtige combinatie van modelvalidatie en issuemanagement. En hoe hiermee veelvoorkomende uitdagingen binnen BIM-projecten, zoals eerder beschreven, worden opgelost. Want door de juiste tools te kiezen, is het creëren van perfecte modellen geen issue meer!
 
 
Ik schrijf me in