Probeer ARCHICAD gratis

Ontdek hoe je jezelf en jouw team
productiever maakt
Met deze volledige ARCHICAD versie heb je:
  • Alle teken- en modelleerfuncties die ARCHICAD 22 te bieden heeft
  • Een complete workflow van schets tot 3D model
  • Geen tijdslimiet, deze versie werkt altijd
  •  Ondersteuning via onze deskundige helpdesk

 
Download de gratis demo

Slimmer modelleren, minder tekenen

 

Automatisch wijzigen

Met 3D modelleren is het doorvoeren van wijzigingen in verschillende tekeningen verleden tijd. Iedere wijziging wordt direct doorgevoerd en is automatisch zichtbaar in alle views.


 

 
 

Gekoppelde documentatie

Documenteren kan soms vervelend werk zijn. Met ARCHICAD maak je snel en automatisch de documentatie en publicatie van je project op orde.


 

 

TeamWork

Voorkom het onnodig delen van bestanden. Met de ARCHICAD Teamwork-modus werk je samen in een BIM project met je team. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

 

 

Snellere terugkoppeling

Opdrachtgevers kunnen voortaan zelf door jouw model navigeren met de gratis BIMx viewer. Hierdoor kan de opdrachtgever eerder en duidelijker een terugkoppeling geven zodat je weer aan de slag kunt.

 

Beter inzicht

Met de 3D weergavemogelijkheden van ARCHICAD krijg je beter inzicht in je model. De perspectief weergave laat je het model realistisch ervaren.

 

Maak minder fouten

Met bureaustandaarden worden vaste keuzes vastgelegd in templates, zodat dit niet iedere keer opnieuw worden ingestel. Dit zorgt niet alleen voor minder fouten maar je werkt hierdoor ook sneller. 
 
"Ik denk dat het ARCHICAD 3D model een van de voornaamste redenen voor het succes van het studentenpaviljoen project was. Hierdoor had de aannemer een groot voordeel waardoor hij deze mate van precisie en kwaliteit kon leveren."

- Stefan Prins, Powerhouse Company.

120.000+ tevreden ARCHICAD gebruikers