Vraag een adviesgesprek aan

Ontdek de mogelijkheden van Archicad

Archicad is ontworpen voor een maximale ontwerpvrijheid. Je gebruikt Archicad om intuïtiever en productiever te werken en om intensiever samen te werken. Laat je overtuigen door de ongekende mogelijkheden van Archicad.
 

Twijfel niet, maak een afspraak


Onze specialisten zijn er om je vragen te beantwoorden. Wij denken graag met je mee, en zijn een volwaardig gesprekspartner als het gaat over (de implementatie van) BIM.

Voor ieder bureau is het eenvoudiger dan ooit om Archicad te introduceren. Archicad is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er direct mee kan starten. Als BIM-software specialist begeleiden we de implementatie van de software en verzorgen we trainingen. We maken van het hele proces een vlotte en deskundige ervaring.

 
We zijn nu 4 maanden verder en bijna het voltallige team werkt nu met Archicad. We ondervinden nu elke dag de mogelijkheden de gebruiksvriendelijkheid en hoe een tekenprogramma meer dan ooit de gewenste resultaten oplevert. Niet enkel Archicad maar zeker ook het aangename KUBUS team heeft hiertoe geleid!

Sophie Weygers - Oprichter/Aanvoerder a-tract architecture