Archicad en BIMcollab voor docenten en studenten

Gratis Archicad en BIMcollab voor docent en student

Leuk dat je langs bent gekomen op onze stand tijdens de BIM Onderwijsdag. Ben je op zoek naar BIM-modelleersoftware waarmee je efficiënt en intuïtief kan ontwerpen? Of naar software om het tijdrovende proces van clash management te automatiseren? Als docent en/of student kun je gratis gebruikmaken van zowel Archicad als BIMcollab. Start direct en ervaar de vele voordelen!Aan de slag met Archicad

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten waarbij maximale ontwerpvrijheid centraal staat. De zeer intuïtieve interface en korte leercurve maken Archicad erg populair onder studenten en docenten. Dankzij de volledig functionele educatielicentie kunnen zowel studenten als docenten gratis gebruik maken van Archicad.Aan de slag met BIMcollab

Als je met meerdere partijen aan een BIM-model werkt, kun je het overzicht van taken en verantwoordelijkheden verliezen. Er wordt gemaild, overlegd, gebeld, er worden spreadsheets gebruikt, en ga zo maar door.

BIMcollab Nexus zet alle issues van je project op een centrale plaats en zorgt voor een duidelijk en bijgewerkt overzicht, intuïtieve functionaliteiten en inzichtelijke rapportages. Je kunt deadlines voor issues instellen, ze toewijzen aan teamleden en meldingen ontvangen bij wijzigingen. Geen issue meer die over het hoofd gezien wordt!

Met BIMcollab Zoom controleer je eenvoudig de kwaliteit van je BIM-model. Met een soepele navigatie, snelle clashdetectie en vele ‘Smart’ oplossingen heb jij in mum van tijd een BIM-model in topvorm.