Archicad pilot

Probeer Archicad met een exclusief pilot traject!

Dankzij het pilot traject krijg je de exclusieve kans om Archicad uitgebreid te testen gedurende 3 maanden. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste software-keuze maakt, zonder dat je deze reeds hoeft aan te kopen. 

Tijdens deze 3 maanden krijg je niet alleen toegang tot Archicad licenties, maar word je ook begeleid in het traject door KUBUS. Zo krijg je de kans om zorgeloos de talloze mogelijkheden van Archicad te ontdekken. Laat deze unieke kans niet schieten. 

Voordelen van een pilot 

  • Geen aanschafkosten
  • Begeleiding door KUBUS
  • De juiste werkmethodiek voor jouw bureau

Hoe start je de pilot? 

Welk project?

We raden aan om een project te gebruiken waarvan de ontwerpfase is afgerond, zodat het overgenomen kan worden in Archicad en er gefocust kan worden op de functionaliteiten van Archicad. Maar ook een nieuw (BIM-)project behoort tot de mogelijkheden.

Wie gaat de pilot doen?

Welke medewerkers hebben momenteel tijd voor een testproject en vooral: wie is gemotiveerd om te starten met nieuwe software? Het helpt om medewerkers te kiezen die interesse hebben in BIM of misschien zelfs al enige voorkennis hebben.

Huidige werkmethodiek?

Hoe ziet jullie huidige workflow eruit en wat willen jullie graag behouden of veranderen? Door hierover na te denken en deze wensen meteen in Archicad te implementeren kan je des te sneller van start gaan met de software.

"Met ons vorige programma kostte het ons zo’n twee maanden om een 2D-tekening in 3D om te zetten, terwijl het 3D-model in Archicad er al na twee weken was.”

- Raf Neyens, MaMu Architects

Wat zijn de voorwaarden?  

Wie komt in aanmerking?

Enkel bureaus die door KUBUS geselecteerd worden komen in aanmerking voor een pilot traject. Daarnaast dient ook Graphisoft, de ontwikkelaar van Archicad, zijn goedkeuring te geven.

Wat zijn de verwachtingen?

Om voorbereid aan het pilot traject te beginnen, vragen we degenen die de software gaan testen om de basiscursus te volgen. Hier word je in 6 dagen (2 hele dagen en 4 halve dagen) klaargestoomd om meteen met Archicad aan de slag te kunnen gaan. 

Daarnaast raden we aan om te kiezen voor enkele dagen maatwerk ondersteuning. KUBUS helpt je dan met het instellen van de template speciaal voor jouw bureau. Zo is Archicad niet alleen startklaar, maar heb je ook meteen nagedacht over het reilen en zeilen van jullie huidige werkmethodiek. De basiscursus en het maatwerk zorgen ervoor dat je een goede start kan maken en alles uit het pilot traject kan halen. Pak deze exclusieve kans! 

Deze architectenbureaus gingen je al voor: