Archicad ROI calculator

Krijg snel inzicht in de kosten-baten bij overstappen

De ROI calculator


Wist jij dat je met de juiste 3D-software een hoop tijd kunt besparen?

Aangezien er op korte termijn geen verandering lijkt te komen in het personeelstekort is het noodzaak om de productiviteit binnen je bureau te verhogen. Kies daarom voor software die een positieve invloed heeft op de efficiëntie van ontwerpprocessen en de samenwerking met andere partijen.

Archicad is gemaakt door én voor architecten. De software is daardoor niet alleen intuïtief en gebruiksvriendelijk, maar ook voorzien van diverse tools die jou helpen tijd én geld te besparen.

Benieuwd wanneer je hoeveel winst kunt behalen?
Met behulp van deze ROI (Return on Investment) calculator krijg je hier direct inzicht in.


 

Download de ROI calculator

“Met onze vorige software deden we er zo’n 2 maanden over om het testproject in 3D te krijgen, terwijl daar in Archicad slechts een week voor nodig was.”

- Raf Neyens, MaMu Architects

Hoe werkt de ROI calculator?

De ROI calculator houdt rekening met diverse factoren, zoals de Archicad leercurve en de vermindering van de productie tijdens die leercurve. Natuurlijk wordt ook de toename in productie na afronding van de leerperiode meegenomen in de berekening. 

Afhankelijk van het aantal af te nemen licenties en eventuele kosten voor trainingen toont de ROI calculator jouw verwachte winst voor de komende vijf jaar. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

Liever een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons bericht. 

Offerte aanvragen
Copyright © 2022 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden