Maximaal rendement

De juiste 3D-software kan voor jou als architect hét verschil maken in efficiëntie en daarmee het rendement. Met onze ROI (Return on Investment) calculator krijg je direct inzicht in de winst die je kunt behalen met Archicad. Probeer hem snel uit!

De ROI calculator:

  • Is eenvoudig in het gebruik
  • Geeft helder inzicht in kosten en baten wanneer je overstapt naar Archicad
  • Toont direct de verwachte winst voor de komende 5 jaar

De calculator is al ingevuld met enkele gemiddelde waarden. Deze waarden kun je uiteraard aanpassen. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vul hier je gegevens in

Header_Kubuspatroon-14

“Met onze vorige software deden we er zo’n 2 maanden over om het testproject in 3D te krijgen, terwijl daar in Archicad slechts een week voor nodig was.”

– Raf Neyens, MaMu Architects

Hoe werkt de ROI calculator?

De ROI calculator houdt rekening met diverse factoren, zoals de Archicad leercurve en de vermindering van de productie tijdens die leercurve. Natuurlijk wordt ook de toename in productie na afronding van de leerperiode meegenomen in de berekening.

Afhankelijk van het aantal af te nemen licenties en eventuele kosten voor trainingen toont de ROI calculator jouw verwachte winst voor de komende vijf jaar. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

Liever een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons bericht.

Copyright © 2023 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden