De tijdwinst calculator

Het vinden van nieuwe collega’s is tegenwoordig erg lastig en we lijken allemaal een chronisch tekort aan tijd te hebben. Zo efficiënt mogelijk werken is daarom van groot belang.

Efficiënte modelleersoftware kan je veel tijd besparen. Tijd die je kan inzetten om de modelkwaliteit te verhogen, betere ontwerpen te realiseren of om te besteden aan andere projecten, zoals bijvoorbeeld ontwerpwedstrijden.

Met Archicad geniet je van een optimale workflow, waardoor je veel tijdwinst boekt. Ben je benieuwd hoeveel tijd jij kan besparen door over te stappen naar Archicad? Download dan gratis de tijdwinst calculator en bereken het direct!

Vul hier je gegevens in:

Header_Kubuspatroon-14

”Een groot voordeel van Archicad is de tijdwinst. Waar de opmeting van de vorige software ongeveer 25 uur duurde om alles in 2D te krijgen, kost alles in 3D modelleren ongeveer 15 uur. Een tijdwinst die kan oplopen tot wel 40%!”

Lawrence Bessemans, Architect bij Élan Architecten

Hoe werkt de tijdwinst calculator

De tijdwinst calculator houdt rekening met diverse factoren, zoals de Archicad leercurve en de vermindering van de productie tijdens die leercurve. Daarnaast wordt de toename in productie na afronding van de leerperiode meegenomen in de berekening.

Afhankelijk van het aantal af te nemen licenties en eventuele kosten voor trainingen toont de tijdwinst calculator jouw verwachte tijdwinst voor de komende vijf jaar. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

Liever een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een bericht.

Copyright © 2023 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden