Bedankt voor je bezoek!

Leuk dat je onze stand op de BIM Praktijkdag hebt bezocht.

 

 

Maak kennis met Archicad

Breng al je ontwerpideeën tot leven met behulp van Archicad, van groot tot klein. Omdat Archicad gemaakt is voor en door architecten speelt de software continu in op jouw behoeften als architect: eenvoudig en intuïtief modelleren met maximale ontwerpvrijheid. 

Meer informatie

Achicad KeyMember

Archicad KeyMember zijn heeft veel voordelen. Zo geniet je onder andere van ondersteuning en support en toegang tot het uitgebreide KUBUS Helpcenter. Ook kun je gratis deelnemen aan alle ArchiCafés, krijg je korting op cursussen en extra licenties én geniet je van gratis Archicad upgrades.

Meer informatie

Meer weten?

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een groepsdemo. Hierin laten we je de complete workflow van een Archicad project zien en nemen we je mee door de meest gebruikte features van de software.

Inschrijven groepsdemo

Ontdek Archicad in 1 minuut

Nieuwsgierig geworden naar deze intïutieve BIM-software? Bekijk deze korte video en ontdek in slechts 1 minuut wat Archicad jou kan bieden.

"Door Archicad ben ik weer echt architect"

Cocoon is een eenmanszaak uit Genk. De projecten variëren van particuliere woningbouw tot verbouwingen, en van kantoren tot het interieur daarvan. In dit interview vertelt Peter over de overstap naar Archicad en hoe de modelleersoftware hem helpt bij zijn huidige projecten. Lees mee en laat je inspireren!

Lees het verhaal van Cocoon Architecten
Copyright © 2022 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden