Kies zelf jouw kortingspakket

Het einde van 2022 is in zicht! Wil jij extra efficiënt te werk gaan in het nieuwe jaar? Profiteer dan van korting tot wel 26% tijdens onze eindejaarsactie! Kies voor een Archicad licentie in combinatie met de KeyMember Editie, Basiscursus en/of Maatwerk ondersteuning en begin 2023 met een vliegende start!


Liever eerst persoonlijk advies of meer info?
Stuur ons een mailtje, we denken graag met je mee.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

"Archicad werkt fantastisch. Het is echt een ontwerptool: het ontwerpen via plattegrond, doorsnedes en 3D werkt heel intuïtief."

Stefan Prins - Powerhouse Company

Overstappen Vragen(v)uurtje

Heb je vragen over de overstap op Archicad? Tijdens het Overstappen Vragen(v)uurtje op 8 december kun je jouw vragen stellen aan BIM Consultant Gijs Verhagen en Wielfaert Architecten. Zij beantwoorden vragen over de overstap en delen hun ervaring tijdens dit proces.

Aanmelden

7 voordelen van Archicad

3D-modelleren biedt veel voordelen ten opzichte van 2D-tekenen. Jij wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken, en je kunnen focussen op het ontwerpproces? In deze video vertelt BIM Consultant Michelle Vrolix wat de grootste gamechangers zijn van het ontwerpen in Archicad ten opzichte van 2D.

Bekijk de video


Vraag jouw persoonlijke offerte aan

Ja, ik wil graag een offerte

 

*Actievoorwaarden: De actie is geldig van 14 november t/m 23 december 2022 bij het aankopen van een Archicad licentie incl. KeyMember Abonnement & KeyMember Editie. Omdat er bij KUBUS een staffelkorting wordt gehanteerd, is het precieze kortingspercentage afhankelijk van het aantal licenties dat je aanschaft, of al in bezit hebt. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gedane aankopen. 

>> Standaardprijzen Archicad

Copyright © 2022 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden